2024-01-12 07:20Pressmeddelande

Vinner nytt slamuppdrag - då intar Ohlssons Dalarna

Robert Axelsson, regionchef Mälardalen på Ohlssons AB.Robert Axelsson, regionchef Mälardalen. Foto: Ohlssons AB

Ohlssons tilldelas ett nytt slamuppdrag av WessmanBarken Vatten & Återvinning (WBAB) och intar södra Dalarna.

Med start under Q1 2024 kommer Ohlssons att vara ansvarig entreprenör gällande slamtömning av enskilda brunnar, tankar, minireningsverk och fosforfällor, samt tömning av fettavskiljare i Ludvika och Smedjebackens kommuner.

Robert Axelsson, regionchef i Mälardalen på Ohlssons, berättar:

”Det är roligt att vi får möjligheten att kliva över ytterligare en landskapsgräns och etablera oss i Dalarna. Uppdraget kommer att ledas från vårt nya kontor i Västerås där vi kan samordna våra resurser med våra avtal i Västmanland.”

Uppdragsgivaren WBAB, ansvarar för vatten, avlopp, avfall och återvinning i de två kommunerna som tillsammans har ca 37 000 invånare.

Avtalet träder i kraft under Q1 2024 och gäller två år med möjlighet för beställaren att förlänga avtalet 1+1 år.Om Ohlssons AB

Ohlssons erbjuder helhetslösningar inom miljö- och avfallshantering, spol- och rörteknik, entreprenad och transport. Idag har Ohlssons renhållningsuppdrag i ett 30-tal kommuner i Skåne, Hallands, Jönköpings, Västra Götalands, Stockholms, Västmanlands och Uppsala län. Koncernen har drygt 800 anställda och omsätter 1,3 miljarder kronor.


Kontaktpersoner

Sara von Platen
Kommunikatör
Sara von Platen