2023-08-16 06:40Pressmeddelande

Ohlssons vinner nytt uppdrag i Västmanland

Lars Persson, försäljningschef på Ohlssons i region mittLars Persson, försäljningschef, Ohlssons region mitt

Nu står det klart att Ohlssons har vunnit upphandlingen avseende insamling av slam från enskilda avlopp och tömning av fettavskiljare i Köping, Arboga och Kungsör.

Med start vid årsskiftet kommer Ohlssons att ansvara för tömning av septiktankar, trekammarbrunnar och fettavskiljare i kommunerna Köping, Arboga och Kungsör.

”Vi är glada över att vi stärker vår närvaro i Mälardalen ytterligare. Med detta uppdrag kan vi samordna våra resurser med tidigare vunnen upphandling i Västerås, Surahammar och Hallstahammar. Tillsammans med uppdraget avseende avloppsspolning och filmning i Fagersta och Norberg är vi nu verksamma i åtta kommuner i Västmanland.”, säger Lars Persson, försäljningschef, Ohlssons i region Mitt.

Uppdragsgivaren, Vafabmiljö Kommunalförbund, tillhandahåller och utvecklar avfallstjänster för ca 340 000 invånare. Slamuppdraget i kommunerna Köping, Arboga och Kungsör är en viktig del i det arbetet.

Avtalet löper fram till 2026-12-31 med möjlighet till två års förlängning.

I linje med Ohlssons värderingar och tankesätt om att värna om jordens resurser kommer samtliga fordon vara klassade enligt högsta miljöklass (Euro VI) och drivas på fossilfritt bränsle.Om Ohlssons AB

Ohlssons erbjuder helhetslösningar inom miljö- och avfallshantering, spol- och rörteknik, entreprenad och transport. Koncernen sysselsätter ca 800 medarbetare och omsätter omkring 1,3 miljarder. I Stockholm/Mälardalen servar Ohlssons hundratusentals invånare genom insamling av hushållsavfall i ett flertal kommuner samt utför tjänster för ett fungerande rör- och ledningsnät i både privat och offentlig sektor.


Kontaktpersoner

Sara von Platen
Kommunikatör
Sara von Platen