2023-06-15 06:42Pressmeddelande

Ohlssons vinner nya uppdrag i Sigtuna, Håbo, Knivsta och Upplands-Bro

Robert Axelsson, renhållningschef region Mitt på Ohlssons ABRobert Axelsson, renhållningschef region Mitt på Ohlssons AB

Nu står det klart att Ohlssons vunnit uppdraget att ansvara för insamling av förpackningsmaterial i kommunerna Sigtuna, Håbo, Knivsta och Upplands-Bro.

I samband med att kommunerna tar över ansvaret för insamling av förpackningsavfall från och med 1 januari 2024 får Ohlssons uppdraget att sköta insamlingen från flerfamiljshus, verksamheter och återvinningsstationer i kommunerna Sigtuna, Håbo, Knivsta och Upplands-Bro.

- Efter att vi har varit verksamma i de här fyra kommunerna i över tre år är vi glada över att stärka vår närvaro här ytterligare. Vi ser fram emot att säkerställa en effektiv och hållbar insamling av förpackningsmaterial i dessa kommuner under den närmsta framtiden, säger Robert Axelsson, renhållningschef region Mitt på Ohlssons AB.

Uppdraget startar i januari 2024 och har möjlighet att pågå i upp till fyra år.


Om Ohlssons AB

Ohlssons bedriver idag insamling av hushållsavfall i ett 30-tal kommuner runtom i Sverige, men erbjuder även tjänster inom entreprenad, transport och återvinning för företag och industri. Bland uppdragen i Mälardalen ingår insamling av hushållsavfall från fyrfackskärl i Sigtuna, Håbo, Upplands-Bro och Knivsta. I Mälardalen hjälper företaget även kommuner och fastighetsägare med VA-relaterade tjänster, t.ex. spolning, ledningsinspektion och relining.


Kontaktpersoner

Sara von Platen
Kommunikatör
Sara von Platen