2021-08-18 12:49Pressmeddelande

Ohlssons får Nordiskt tillväxtcertifikat från UC - växer i hela landet

Under 2020 ökade Ohlssons tillväxt stadigt och efterfrågan på hållbara lösningar var hög. Nu tilldelar UC sitt Nordiska tillväxtcertifikat till Ohlssons, en utmärkelse där endast 5% av Sveriges företag kvalificerar sig.

Certifikatet baseras på föregående års bokslut där lönsamhet, soliditet, tillväxt och antal anställda är några av kriterierna som analyseras.

"Vårt arbete för en mer cirkulär ekonomi går stadigt framåt. Efterfrågan på hållbara tjänster kommer bara att öka och vi ser därför mycket positivt på kommande års tillväxt", säger Christer Ohlsson, koncernchef i Ohlssons Invest AB.

Samtidigt är certifikatet ett bevis på att satsningarna runtom i landet ger avkastning.

"De senaste satsningarna i Stockholm/Mälardalen och utökade affärer i Skåne har presterat över förväntan. Nya och befintliga satsningar, tillsammans med våra fantastiska medarbetare, är och kommer att vara en viktig del i vår tillväxtresa", avslutar Christer.


Om Ohlssons AB

En färgstark partner med ett globalt miljöansvar. Ohlssons erbjuder helhetslösningar inom miljö- och avfallshantering, spol- och rörteknik, entreprenad och transport . Alltid med hållbarhet i fokus. Koncernen sysselsätter ca 600 anställda, omsätter omkring 1 miljard och verkar främst i södra Sverige samt Stockholm/Mälardalen.


Kontaktpersoner

Märta Bylow
Kommunikationschef
Märta Bylow