2020-04-17 15:11Pressmeddelande

Ny regionchef för Ohlssons i region mitt

null

Mikael Blomqvist blir ny regionchef för Ohlssons i region Mitt. Med utgångspunkt från Stockholm ska Mikael koordinera och driva verksamheten framåt i mellersta delen av Sverige.
Ohlssons verksamhet i Stockholm/Mälardalen har sedan starten kantats av stark tillväxt. Flera uppdrag har vunnits under det senaste året. Det innefattar bland annat ansvar för renhållningen i flera kommuner, olika uppdrag inom spol-, sug- och rörteknik samt utökade samarbeten med Pantamera och Pressretur.
- Vi växer i region Mitt och har många nya uppdrag som kör igång under året och nästa år. Och fler är på gång. Rekryteringen av Mikael innebär att vi kan lägga i ytterligare en växel i regionen där vi kan ta del av hans kunskaper från liknande verksamheter, säger Kjellåke Fyrgård, VD på Ohlssons AB.
Närmast kommer Mikael från Stockholms Åkeri AB där han varit VD sedan 2017. Han har även erfarenhet från återvinningsbranschen.
- Det ska bli spännande att få bli en del av Ohlssons. Jag hoppas kunna bidra med mina erfarenheter från såväl åkeri- som återvinningsbranschen. Med ett stort intresse för renhållning och cirkulär ekonomi är det min övertygelse att jag, tillsammans med befintligt team, kommer kunna utveckla verksamheten i regionen ännu mer åt rätt håll, säger Mikael Blomqvist.
Mikael påbörjar sin anställning på Ohlssons under kvartal 2 2020. 
Taggar:


Om Ohlssons AB

En färgstark partner med ett globalt miljöansvar. Helhetslösningar inom miljö- och avfallshantering, spol- och rörteknik, entreprenad och transport . Alltid med hållbarhet i fokus. Läs mer på: www.ohlssons.se


Kontaktpersoner

Märta Bylow
Kommunikationschef
Märta Bylow