2019-09-16 12:10Pressmeddelande

Han är ny VD på Ohlssons

null

Idag, den 16 september 2019, tillträder Kjellåke Fyrgård som ny VD för Ohlssons AB. Han efterträder Ohlssons grundare och tidigare VD Christer Ohlsson, som går upp som koncernchef för Ohlssons Invest AB.
- Det är med stor glädje jag idag tar över rollen som VD på Ohlssons. Vi befinner oss i en expansiv fas och jag är förväntansfull inför framtiden, säger Kjellåke Fyrgård.
Kjellåke Fyrgård har en gedigen bakgrund inom säljande, säljledande och VD-befattningar. Sedan 2001 har han varit verksam med att utveckla organisationer och medarbetare, bland annat Ohlssons AB.
- Sedan 12 år tillbaka har jag arbetat med Ohlssons och känner redan flera av medarbetarna. Jag ser fram emot att lära känna resten och tillsammans med dem få utveckla Ohlssons till nästa nivå. Jag känner mig privilegierad att få komma till en välorganiserad och fantastiskt framgångsrik verksamhet och är otroligt ödmjuk inför uppdraget, säger Kjellåke Fyrgård.
Ohlssons grundare Christer Ohlsson lämnar VD-uppdraget för att kunna fokusera mer på att samordna koncernens verksamheter.
- Jag kommer även i fortsättningen att sitta som styrelsens ordförande i samtliga koncernbolag, men lämnar varmt över stafettpinnen som VD för Ohlssons AB till Kjellåke Fyrgård, säger Christer Ohlsson.
Taggar:


Om Ohlssons AB

En färgstark partner med ett globalt miljöansvar. Helhetslösningar inom miljö- och avfallshantering, spol- och rörteknik, entreprenad och transport . Alltid med hållbarhet i fokus. Läs mer på: www.ohlssons.se


Kontaktpersoner

Märta Bylow
Kommunikationschef
Märta Bylow