2023-12-06 08:10Pressmeddelande

LXA The Label lanserar en ny kampanj tillsammans med Friends

LXA The Label x Friends

                                                                     


LXA The Label lanserar kampanjen “It’s Cool To Be Kind” till förmån för Friends.

Den 6e december lanseras kampanjen LXA The Label till förmån för Friends, med budskapet ”It's cool to be kind”. Kampanjen vill belysa vikten av att alla barn ska behandla varandra med respekt.

Som medmänniska bör man alltid agera mot mobbning och för oss på LXA The Label är det extra viktigt att hela tiden arbeta mot ett samhälle där alla barn ska må bra, känna sig hörda och att inte somna med en klump i magen.

Med kampanjen “It’s Cool To Be Kind” kommer all vinst oavkortat att skänkas till Friends för att bidra till deras arbete mot mobbning och alla barns rätt till en trygg uppväxt.

”Näringslivets stöd är en livsviktig investering i den förändring Friends kämpar för. Att kunna presentera vårt samarbete med LXA The Label är en glädjande nyhet. Genom att gemensamt engagera oss, var och en på vårt eget unika sätt, kan vi tillsammans belysa och adressera frågor kring mobbning och barns välmående, säger Camilla Winberg, partnerskapschef på Friends.”

Kollektionen innehåller fyra unisex-plagg, Friends Hoodie - Light Grey Melange,
Friends Oversized T-shirt - White, Friends Unisex Sweatshirt - Light Grey Melange
och Friends Unisex Sweatshirt - Navy och kommer att kosta mellan 590-990 SEK.

Dessa plagg är skapade till förmån av Friends för att stärka budskapet
“It’s Cool To Be Kind”. - Tillsammans kan vi stoppa mobbning! LXA The Label.Om CULT COMMUNICATIONS

Cult Communications startades 2020 med en vision om att bli ett modernt digitalt och mer flexibelt alternativ till de mer traditionella byråerna inom vår bransch. Vi är idag en snabbväxande, nytänkande, personlig byrå som specialiserar oss på att skapa största möjliga synlighet för varumärken inom mode, skönhet och livsstil. Cult Communications har idag flera anställda och jobbar med alltifrån etablerade storbolag, börsnoterade jättar till startups där vi sätter helt nya varumärken på kartan.


Kontaktpersoner

Sofia Quiles
Projektledare
Sofia Quiles