2023-10-06 11:42Pressmeddelande

Lernberger Stafsing - Beauty Distilled - En ny era inom skönhet och design lanseras idag!

Lernberger Stafsing

Lernberger Stafsing - En ny era inom skönhet och design lanseras idag!
Efter 12 år av framgångsrik verksamhet på marknaden tar Lernberger Stafsing ett djärvt steg in i framtiden genom att idag lansera en ny och förbättrad version av sitt varumärke med konceptet "Beauty Distilled." Lernberger Stafsings nylansering omdefinierar inte bara varumärket, utan skapar också en djupare och mer meningsfull skönhetsupplevelse för alla dess kunder.

Beauty Distilled 
Med "Beauty Distilled" sätter Lernberger Stafsing tonen för vad skönhet ska vara – en essens av enkelhet, elegans och autenticitet. Efter att ha utforskat olika vägar och produkter inom skönhetsvärlden samt arbetat med allt från kändisar, kungligheter till modeeliten i åratal har Lernberger Stafsing tagit med sig ovärderliga erfarenheter och återupptäckt kärnan i sin identitet. Denna nylansering är därför mer än bara en förändring; det är en fördjupning av varumärket och en återgång till dess naturliga ursprung.

Lernberger Stafsing lanserar en fullständig produkt- och designförändring samt adderar nya kategorier;
Face, Hair & Body med eftersträvan att kunna tillgodose hela livsstilssegmentet.

Body
Lernberger Stafsing bodycare är noggrant utformad för att erbjuda skonsam vård för hela kroppen. Samtliga produkter reparerar och rengör effektivt hudens yttre barriär samtidigt som de förebygger torrhet och bevarar en ungdomlig känsla. Lernberger Stafsing använder aktiva ingredienser som verkligen optimerar och förbättrar hudkvaliteten, levererade i hög koncentration för överlägsen vård med synliga resultat för alla hudtyper.

Body kategorin omfattar 6 produkter.

Face
Lernberger Stafsing face care ger synliga och långvariga resultat. Produkterna erbjuder en okomplicerad skönhetsrutin som uppfyller hudens alla behov. Deras produkter använder aktiva ingredienser och är berikade med växtextrakt och ekologiska oljor, kända för sin vetenskapligt bevisade effektivitet. De levereras i hög koncentration för överlägsen vård med synliga resultat för alla hudtyper.

Face kategorin omfattar 14 produkter.

Hair
Lernberger Stafsings högpresterande hårvårdssortiment är allt ens hår någonsin önskat sig. Deras hårvård och stylingkollektion omfattar enastående stylingprodukter, schampo, balsam och behandlingar för håret och hårbotten. Oavsett om man söker volymrik sensualitet, stadig kontroll eller mjuka glamorösa lockar har hårvård aldrig känts så lyxigt som nu!

Hair kategorin omfattar 30 produkter.

Lernberger Stafsing har tagit inspiration från både det förflutna och nutiden för att skapa en design som omdefinierar begreppet skönhet. Genom monogram, varumärkessymboler, logotyper, färger, mönster och bilder har de skapat en ny visuell identitet som representerar själva kärnan av "Beauty Distilled."

Swedish Grace
Med en djupgående förståelse för svensk designhistoria och en önskan om att skapa en sammanhängande och elegant skönhetsvärld, presenterar Lernberger Stafsing en nylansering som kombinerar skönhet och design på ett konstnärligt sätt. Efter att ha utforskat olika vägar och produkter inom skönhetsvärlden under många år, kände grundarna Patrik och Mattias att det var dags att förena sin kreativa vision och presentera en mer sammanhängande upplevelse för sina kunder. Med flera produktserier och en önskan att erbjuda det bästa inom svensk design, var det dags att förena elementen till en enhetlig vision.

Inspirerat av historisk arkitektur och den ikoniska Swedish Grace-eran som blomstrade under 1920-30-talet, omvandlar Lernberger Stafsing de olika elementen till en harmonisk skönhetsvärld där varje detalj fasetteras till perfektion och är noggrant utformad för att skapa en stilistiskt uttrycksfull upplevelse.

Konceptet, kollektionerna och produkterna bär med sig historia, utstrålar klassisk elegans samtidigt som de omfamnar den moderna estetiken.

Beauty Artisans
Med en solid kombination av gedigen expertis, teknik och vision, har Lernberger Stafsing tagit det bästa från skönhets- och designvärlden för att skapa en helt ny upplevelse för sina kunder. Detta är bara början på en ny era för varumärket, och med internationell framgång och en passion för att drömma stort, visar Lernberger Stafsing att skönhet och design är mer än bara yta – det är en konstform. Med en djup förståelse för vad som utmärker ett premiumvarumärke har Lernberger Stafsing skapat ett koncept som går utöver produkterna.

Lernberger Stafsing är ett förkroppsligande av vår personliga livsstil, vår integritet som konstnärer och vår expertis. En manifestation av alla de människor vi har mött under våra karriärer och våra strävanden inom kosmetik, hår och styling. Vår mission är alltid att framhäva skönheten inuti – och ingenting slår att se en kund se sig själv med nya ögon. Vi är övertygade om att varje person är mer extraordinär än de tror att de är och att alla har rätt att känna sig vackra, varje dag. Lernberger Stafsing är vår värld och hur vi väljer att se den. Välkommen att upptäcka skönheten och livsstilen från vårt perspektiv! - säger företagets grundare, Patrik Lernberger & Mattias Stafsing.

Om Lernberger Stafsing
Lernberger Stafsing är ett framstående svenskt skönhetsvarumärke som har levererat premiumprodukter inom kosmetik, hår och styling i över ett decennium. Med en passion för enkelhet, elegans och autenticitet strävar företaget efter att framhäva skönheten inuti varje individ. Genom gedigen expertis, svensk designhistoria och en kreativ vision har Lernberger Stafsing etablerat sig som en ledande aktör inom skönhetsindustrin, med en stark närvaro över hela världen

Besök www.lernbergerstafsing.com för mer information om det nya Beauty Distilled-konceptet och produkterna.

Se bifogat presskit för nedladdning av högupplöst material. För mer information, pressprover eller övriga förfrågningar, vänligen kontakta:
Amanda Astor, Cult Communications
Amanda@cultcommunications.com


Om CULT COMMUNICATIONS

Cult Communications startades 2020 med en vision om att bli ett modernt digitalt och mer flexibelt alternativ till de mer traditionella byråerna inom vår bransch. Vi är idag en snabbväxande, nytänkande, personlig byrå som specialiserar oss på att skapa största möjliga synlighet för varumärken inom mode, skönhet och livsstil. Cult Communications har idag flera anställda och jobbar med alltifrån etablerade storbolag, börsnoterade jättar till startups där vi sätter helt nya varumärken på kartan.


Kontaktpersoner

Amanda Astor
Projektledare
Amanda Astor