2018-12-13 12:01Pressmeddelande

En värmande nyhet i jul

NTI-skolans stöder UNICEF

Det har varit intensiv höst och det gläder oss att vi har fler elever än någonsin på NTI-skolan.

Med den individanpassning vi erbjuder så vet jag att vår verksamhet ligger väldigt långt framme i utbildningssverige i dag. NTI-skolan spelar en viktig roll i det livslånga lärandet.

Utbildning är en grundläggande byggsten för samhällets utveckling och kunskap öppnar upp till nya perspektiv och möjligheter. I år värmer det lite extra att vi har möjlighet att bidra till barns skolgång i länder där utbildning dessutom är en väg ut ur fattigdom.

Istället för julgåvor till både personal och uppdragsgivare så har vi även i år valt att ge ett ekonomiskt bidrag till UNICEF. På så sätt kan allas våra hjärtan klappa lite extra för barn över hela världen under julhelgen.

Nytt för i år är att vi har påbörjat en frivillig insamling så att alla som vill kan vara med och ge en slant för att ännu fler barn ska kunna gå i skolan.

Till NTI-skolans frivilliga insamling


Om NTI-skolan

Vi är ett av Sveriges ledande utbildningsföretag, specialister på lärarledd vuxenutbildning på distans. Vi tror på utbildning för alla, vi tror på ett livslångt lärande och i en digitaliserad värld tror vi att vi kan vara det självklara valet. Hos oss kan du lära för livet, hela livet. Vi anpassar oss och vår verksamhet för att på bästa sätt hjälpa varje individ på just den plats de är i livet att nå sina mål. Det kan vara allt från drömjobbet, till att studera vidare eller satsa på personlig utveckling genom att lära sig någonting helt nytt. På NTI-skolan finns inga gränser, du kan plugga var, när och hur du vill. Vi har över 250 kurser och du läser helt på distans med personlig lärare.