2020-11-10 17:47Pressmeddelande

Norrlandsoperan pausar publik verksamhet

Foto: Malin GrönborgFoto: Malin Grönborg

Norrlandsoperan har beslutat att ställa in all publik verksamhet under perioden 11 november-8 december. Det innebär att inga föreställningar genomförs under den perioden. Beslutet är fattat utifrån de allmänna råden för att förhindra smittspridning av covid-19.

– Det här är ett tungt beslut som verkligen berör alla i vår verksamhet och inte minst vår publik men vi befinner oss nu mitt i en pandemi som kräver att vi solidariskt ställer upp på olika sätt i samhället – för oss innebär tyvärr ställa upp att ställa in. Det viktiga är att så många liv som möjligt räddas och att personalen inom vården får de bästa förutsättningarna för att kunna utföra sitt arbete, säger Norrlandsoperans vd Erik Mikael Karlsson.

Biljettköpare har rätt till återköp av lösta biljetter, information om tillvägagångssätt finns på norrlandsoperan.se.

Frågor besvaras av kommunikations- och försäljningschef Petra Kangas tel 070-343 02 44.


Om Norrlandsoperan

Norrlandsoperan grundades 1974. Under åren har vi utvecklats från en regional operaensemble till ett scenkonsthus med regionalt uppdrag och mycket bred verksamhet. I Norrlandsoperan ingår symfoniorkestern och avdelningar för opera, dans, musik samt Vita kuben, vårt rum för samtida konst. Vi har egna tillverkande verkstäder och ateljéer samt ett eget biljettkontor.