2013-03-28 10:13Nyheter

Resebolaget från barocken underhåller med hits från de senaste 1 000 åren!

Alla barn i årskurs 4–7 välkomnas ombord på en annorlunda flygtur! En hisnande, klimatsmart färd till världens alla länder – där vad som helst kan hända. På flygturen spelas de största hitsen från de senaste 1000 åren.


Stampande fötter snarare än rynkade pannor och initierade kommentarer har varit målet för Ensemble Flatterie ända sedan starten på 1980–talet. Med annorlunda dansnummer och egna tolkningar av bland annat Henry Purcells I Attempt och Johan Sebastian Bachs Air får de nu golvet i B-salen att gunga på lördag.

Dessutom turnerar ensemblen under veckan med skolföreställningar på Ersboda samt i Lövånger och Burträsk.


Anna-Carin Fogelqvist blockflöjter /Pelle Halvarsson barock- och elcello /Hans Lundquist lutor /Mette af Klint sopran /Helena Collert regi /Anna-Carin Fogelqvist producent /Arr: Hans Lundquist och Pelle Halvarsson


Om Norrlandsoperan

Norrlandsoperan grundades 1974. Under åren har vi utvecklats från en regional operaensemble till ett scenkonsthus med regionalt uppdrag och mycket bred verksamhet. I Norrlandsoperan ingår symfoniorkestern och avdelningar för opera, dans, musik samt Vita kuben, vårt rum för samtida konst. Vi har egna tillverkande verkstäder och ateljéer samt ett eget biljettkontor.


Kontaktpersoner

Britta Amft
Producent operaavdelningen
Britta Amft
Robert Dahl Norsten
Producent operaavdelningen
Robert Dahl Norsten
Birgit Berndt
Danschef
Birgit Berndt
Minna Lindahl
Producent dansavdelningen
Minna Lindahl
Linda Wiklund
Producent dansavdelningen
Linda Wiklund
Clara West
Danskonsulent i Västerbotten
Clara West
Markus Falck
Producent musikavdelningen
Markus Falck