2021-10-05 12:02Pressmeddelande

Starka var för sig. Oslagbara tillsammans.

When 2 become 1

Nu kan det populära multiinstrumentet testo 400 användas tillsammans med den smidiga luftflödesstosen testo 420. Tillsammans bildar de en oslagbart effektiv duo som underlättar alla slags inneklimatmätningar.

Förutom smidigare mätning av luftflöden ges du även möjlighet att spara alla kunders mätvärden på ett och samma ställe. Här är några av de viktigaste egenskaperna som utmärker klimatmätaren testo 400 och luftflödesstosen testo 420.

Marknadens smartaste klimatinstrument?

testo 400 erbjuder stor pekskärm, kameror fram och bak, rapportfunktion, möjlighet att lägga till K-faktorer och använda 7,5 mm varmtrådsmätare... För att bara nämna några skäl till varför så många uppskattar detta mångsidiga klimatinstrument. En sak är säker: den gör dig effektivare ute på fältet.

Luftflödesstosen som gör varje jobb enklare

testo 420 är en smidig luftflödesstos som markant underlättar mätningen av flöden vid större till- och frånluftsdon. Vikten är bara 2,9 kg, vilket gör den lättast på marknaden. Och med den integrerade luftflödesriktaren sätter testo 420 en ny standard för noggrann mätning på luftdon med turbulens.

Det finns mer att upptäcka. Läs om vad som gör testo 400 till ett smart, effektivt multiinstrument och vilka egenskaper som gör testo 420 till en luftflödesstos utöver det vanliga.


Om Nordtec Instrument AB

Nordtec Instrument marknadsför och distribuerar samt kalibrerar portabla och stationära mätinstrument. Testo KG som är en av världens största tillverkare av mätinstrument för professionella användare representeras i Sverige av Nordtec Instrument sedan 1976. Nordtec är en komplett leverantör av tjänster inom området mätteknik och erbjuder rådgivning, kurser, teknisk service och kalibrering.

Kontaktpersoner

Pelle Pedersen
Försäljning
Pelle Pedersen
Ansvarsområde: VVS – Energi – Inneklimat