2018-08-13 13:37Nyheter

Många har haft problem med värmen i sommar - inte Bonum efter att NR Kyl installerat nytt aggregat!

null

När Bonums nya aggregat skulle på plats fanns ingen annan väg än att ta in det genom taket. Taket öppnades upp och aggregatet kom på plats. Nu är det driftsatt och har fungerat felfritt under sommaren!

I våras påbörjades arbetet med installationen av Bonums nya CO2-aggregat. EUs beslutade f-gasförordning, där kravhöjningen för 2020 gjorde att butikens installerade mängd R404A inte var en tillförlitlig lösning. Ägarna behövde renovera butiken och såg då fördelarna med att välja en C02 lösning för en säkrad kylteknisk framtid. Nu är det nya aggregatet på plats och butiken driftsattes i början på sommaren.

"Vi har inte haft några problem med kylan under hela sommaren, trots att det funnits underlag för det med tanke på den värme som har varit. Vi har haft många andra leverantörer innan och de vi har störst förtroende för är NR Kyl. Vi är jättenöjda", säger Svante Kedner, butikschef på Bonum Matmarknad AB.


Om Nordic Climate Group

TESAB-kedjan är ett rikstäckande franchisesystem som består av kylföretag inom kyla och värme. Vi har över 300 anställda och bland våra kunder finns såväl företag, kommuner och landsting som privatpersoner. Våra företag tar ett totalt funktionsansvar för alla installationer inklusive produkter, kringutrustning och tjänster. Våra installationer kännetecknas av säkerhet och kvalitet i alla led. Vi har även resurser för att ge dig komplett service efter installationen.