2018-06-11 11:31Nyheter

Ännu ett lyckat uppdrag för NR Kyl!

null

NR Kyl har fått ett nytt serviceavtal gällande ICA Kvantum i Munkebäck. Sedan tidigare har NR Kyl avtal med flera stora butiker i regionen som ICA Maxi Högsbo, ICA Maxi Torslanda, ICA Maxi Partille, ICA Maxi Alingsås, ICA Kvantum Lerum, ICA Kvantum Mölndal, ICA Kvantum Frölunda mfl.

-Innan vi valde leverantör gjorde vi en noggrann undersökning med hjälp av en aktiv vd, affärschef samt en konsult. Slutligen hade vi två kandidater kvar. Det sista valet var väldigt svårt. Båda kandidaterna var kunniga och kompetenta. Det som avgjorde valet till NR Kyls fördel var att de uteslutande jobbar med CO2-system. Vi kontrollerade deras referenser som ICA Maxi 421 och ICA Maxi Torslanda. De var nöjda med sitt samarbete med NR Kyl. Vi har gjort vårt val och valt NR Kyl. Det är vi väldigt tillfreds med. De finns nära oss geografiskt och de arbetar med miljövänlig, energieffektiv kyla. De har förstått vad jag tycker är viktigt - att de har full koll på våra system så ingenting händer. Nu har de inventerat butiken och uppdaterat våra kylar och frysar. Framöver kommer vi att investera i den nya tekniken så det blir många uppdrag här för dem framöver, säger, Magnus Wilhelmsson, affärschef på ICA Kvantum i Munkebäck.

NR Kyl har en nollvision gällande jouruppdrag. Genom ett noggrant förebyggande arbete och att alltid se till att underhållet sker med givna intervaller är tanken att jourutryckningarna ska minimeras. Redan nu har NR Kyl nått långt i sin målbild.


Om Nordic Climate Group

TESAB-kedjan är ett rikstäckande franchisesystem som består av kylföretag inom kyla och värme. Vi har över 300 anställda och bland våra kunder finns såväl företag, kommuner och landsting som privatpersoner. Våra företag tar ett totalt funktionsansvar för alla installationer inklusive produkter, kringutrustning och tjänster. Våra installationer kännetecknas av säkerhet och kvalitet i alla led. Vi har även resurser för att ge dig komplett service efter installationen.