2020-07-01 06:15Pressmeddelanden

HOP YARD ÄR TILLBAKA

Nu återlanserar Nils Oscar sin tredje klassiker från förr – Hop Yard. En dubbel-IPA med generösa mängder humle, precis som på den tiden, men nu i version 2.0 med finslipat recept och ny grafik.

Först i ledet för en återlansering stod Kalasöl efter en omröstning tillsammans med Bishops Arms. Det andra efterlängtade ölet blev Lundgrens Lager och nu kommer den tredje återlanseringen som många har frågat om, nämligen Hop Yard.

Denna dubbel-IPA lanserades 2010 då utbudet av dubbel-IPA var väldigt begränsat och ölet bjöd då på humlemängder och alkoholhalt utöver det vanliga. Detta är en version som finslipats för att passa det nuvarande bryggverket som är nytt sen den först bryggdes och etiketten har fått en uppdatering.

Doften bjuder på en rik flora av olika tropiska frukter som balanseras med lätt och söt maltkaraktär och en kraftigt besk eftersmak. Passar utmärkt till grillat kött, lagrad hårdost eller helt för sig själv.

Finns i det tillfälliga lokala sortimentet från och med 1 juli.


Om Nils Oscar

På Nils Oscar brygger vi klassisk öl i modern stil. Vi är en av pionjärerna i Sverige och grundades redan 1996. Vi gör smakrik okonstlad öl med inspiration från klassiska ölstilar. Vår främsta styrka är öl med tydlig maltkaraktär som influeras av den moderna ölvärlden.

Kontaktpersoner

Anna Källberg
Marknad
Anna Källberg

Related media