2024-07-25 07:00Pressrelease

ЗАПОЧВА ПРИЕМАНЕТО НА ПОРЪЧКИ ЗА RENAULT SYMBIOZ В БЪЛГАРИЯ

Symbioz

  • Позициониран между Captur и Austral, Symbioz е „автомобил за живота“, съобразен с нуждите както на частните, така и на бизнес клиентите 
  • Symbioz е наличен в три нива на оборудване: Techno, Esprit Alpine и Iconic
  • Моделът се доставя с двигател E-Tech full hybrid със 145 к.с. и е наличен за поръчка на цена от 59 990 лева за версия Techno
  • Приемането на поръчки вече стартира, а първите доставки на клиенти се очакват през есента 

 Symbioz, компактен „автомобил за живота“ от С-сегмент

Symbioz въплъщава най-доброто от автомобилите в сегмент С на Renault по отношение на функционалност, свързаност и ефективност. Той има всички необходими качества да се хареса както на семействата, така и на бизнес клиентите, които търсят ниво на електрификация с оптимални разходи.

Позициониран между Captur и Austral, Symbioz разширява гамата на марката на входно ниво в С-сегмента. С дължина от едва 4,41 метра, този нов модел допълва семейството E-Tech full hybrid на Arkana (4,57 м) и Austral (4,51 м), редом с моделите E-Tech electric - Megane и Scenic electric.

Symbioz се доставя с най-доброто от технологиите на Renault. Той съдържа мултимедийната система openR link с вградени Google услуги и интерактивния панорамен покрив Solarbay. Ниво на оборудване Iconic получава 29 системи в помощ на водача от ново поколение за безопасност и комфорт при шофиране.

Symbioz се адаптира към изискванията и навиците на клиентите. Отличава се с водещо в класа багажно пространство до 624 литра. Задната седалка тип „пейка“ се плъзга до 16 см, създавайки равен под в напълно сгънато положение. 

Symbioz е и относително лек автомобил с маса под 1500 кг. Той се доставя със силовия агрегат E-Tech hybrid 145 с разход от едва 4,5 л/100 км и CO2 емисии от 105 г/км.

Renault Symbioz вече е налично за поръчки в България с двигател E-Tech full hybrid 145. 

Цените започват от 59 990 лева за ниво Techno, от 63 990 лева за ниво Esprit Alpine и 66 990 лева в най-високото ниво на оборудване Iconic.

Symbioz price list

  *Ниво Evolution ще бъде налично за поръчки от по-късна дата.


Topics: Symbioz

About Renault

Renault, историческа марка за мобилност и пионер в областта на електромобилността в Европа, винаги е разработвала иновативни автомобили. Чрез стратегическия план „Renaulution“ Renault предприема амбициозна трансформация, генерираща стойност, преминавайки към по-конкурентна, балансирана и електрифицирана гама. Амбицията на марката е да олицетворява модерността и иновациите в технологиите, енергетиката и услугите за мобилност в автомобилната индустрия и извън нея.


Contacts

Стефания Василева
ПР Мениджър
Стефания Василева