2024-07-10 13:04Pressrelease

Focus Nordic rozšiřuje distribuci o analogovou značku Ars-Imago

Ars

Společnost Focus Nordic s hrdostí oznamuje, že přidává do své distribuce další značku se zaměřením na analogovou fotografii, Ars-Imago. Produkty budou dostupné ve všech zemích naší působnosti.

Ars-Imago je italská společnost specializující se na fotografické vybavení a potřeby pro analogovou fotografii. Společnost Ars-Imago byla založena v roce 2009 v době, kdy se zdálo, že analogová fotografie upadá a digitální fotografie rychle získává na popularitě. V průběhu let se situace změnila a analogová fotografie si získala nové nadšení a uznání fotografů.

Ars-Imago nabízí širokou škálu produktů, včetně filmů, chemikálií, vybavení temné komory a zařízení pro vyvolávání filmů. Společnost Ars-Imago je známá svým odhodláním podporovat tradiční filmovou fotografii prostřednictvím vysoce kvalitních produktů a zdrojů, které jsou určeny jak amatérským, tak profesionálním fotografům. Ars-Imago také poskytuje vzdělávací obsah a workshopy, které pomáhají fotografům zlepšit jejich dovednosti v oblasti analogové fotografie.

Produkty naleznete na www.focusnordic.cz a www.focusnordic.sk.

Skladová dostupnost produktů se očekává začátkem Srpna 2024.

Pro více informací nás kontaktujte na matej.sumka@focusnordic.cz.


About Focus Nordic – Czech Republic & Slovakia

Focus Nordic, s centrálou v Gothenburgu je největším distributorem fotografické techniky v Evropě. Sortiment obsahuje řadu silných značek jako jsou Panasonic, Kodak, Lexar, Transcend, Delkin, Sirui, LumeCube, Polariod Originals, Azden, Polaroid, NiSi, Ledgo, Zhiyun, Rotolight, Saramonic, Lenspen, Pro-mounts, . Existuje také řada produktů pod vlastní značkou Focus. Focus Nordic je členem organizace BSCI, která se zavázala ke zlepšení pracovních podmínek v celosvětovém dodavatelském řetězci. Přečtěte si vice na www.focusnordic.cz

Related files