2024-07-10 09:00Pressrelease

En ny rygsæk designet til spejlløse kameraer fra Think Tank

Think Tank Mirrorless Mover Backpack 18LThink Tank Mirrorless Mover Backpack 18L

Den nye Think Tank Mirrorless Mover-rygsæk er en alsidig 18-liters rygsæk til den moderne fotograf og skabt til behovene hos moderne spejlløse kamerasystemer. Det er en alsidig rygsæk med en række justerbare rumdelere, så brugerne nemt kan gå fra en dedikeret kamerataske til en multifunktionel hverdagstaske.

 

Mirrorless Mover skiller sig ud med sit slanke design og fås i fire livlige tofarvede designs, så den appellerer til en bred vifte af fotografer. Nøglefunktionerne omfatter beskyttelse af en 14" bærbar computer, udvidelige sidelommer til vandflasker eller tripods og et sømforseglet regnslag, der giver ekstra beskyttelse under uforudsigelige vejrforhold.

 

Rygsækken er designet med tanke på bekvemmelighed og giver hurtig adgang til udstyr og rigelig opbevaringsplads til personlige ting, hvilket gør den perfekt til både urbane eventyr og lette udendørs udflugter. Uanset om du er en gadefotograf, der udforsker nye byer, eller en naturfotograf, der navigerer i vildmarken, giver den nye Mirrorless Mover Camera-rygsæk den ideelle balance mellem stil, funktionalitet og holdbarhed.

 

Den nye rygsæk fås i fire forskellige farver: Campfire Orange, Marine Blue, Cast Green og Cool Grey.

 

Priser og forsendelse

 

Den nye rygsæk begynder at blive leveret i august 2024.

Anbefalet salgspris er

Think Tank Mirrorless Mover-rygsæk 18L DKK 1249; -

 

For yderligere information, kontakt venligst Kirstine.lindholm@focusnordic.dk

 

Vigtige specifikationer

 

  • Fuldt tilgængeligt frontrum til nem organisering af udstyr
  • Stor 5-liters forlomme til jakke og/eller andre personlige ting
  • Dedikeret sleeve med skumbeskyttelse til de fleste 14" bærbare computere
  • Udvidelige sidelommer og låsbare stabiliseringsstropper giver ekstra opbevaringsmuligheder
  • Polstrede skulderstropper med justerbar brystrem for ekstra komfort
  • Inkluderer sømforseglet regnslag til beskyttelse mod vådt vejr

 


About Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic er den største distributør af foto- og video i Europa. Sortimentet omfatter mange stærke brands, herunder Panasonic, Ricoh/Pentax, Tamron, Samyang, Sirui, Nisi, Smallrig, Kodak, Polaroid, Nanlite, Nanlux, Atomos, Lexar, Peak Design og mange flere. Alle vores brands er indenfor Foto, Video, Streaming og Produktion, Mobil, Kikkerter, Rammer og album, Batterier og strømforsyninger, Droner, Hukommelseskort og lagring, Film & mørkekammer, Outdoor og jagt. Focus Nordic er repræsenteret med egne salgskontorer i 9 lande som dækker over 15 lande i Europa. Focus Nordic er medlem af Amfori, den førende internationale erhvervssammenslutning for åben og bæredygtig handel. Se mere på www.focusnordic.dk


Contacts

Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Henrik Heise
Country Manager Sales Denmark
Henrik Heise