2024-05-15 14:16Pressrelease

Focus Nordic laajentaa Angelbirdin muistiratkaisujen jakelua 

Angelbird extended distribution.Angelbird extended distribution.

Focus Nordic on ylpeä voidessaan ilmoittaa laajentavansa Angelbirdin ammattikäyttöön tarkoitettujen muistikorttien ja SSD-ratkaisujen jakelua. "Kolme vuotta sitten aloitimme Angelbirdin tuotteiden jakelun Pohjoismaissa, ja markkinat reagoivat nopeasti alan suureen kysyntään", sanoo Kirstine Lindholm, Focus Nordicin Angelbirdistä vastaava tuotepäällikkö. 

Kovan ja johdonmukaisen työn ansiosta voimme nyt ylpeänä ilmoittaa, että olemme saaneet Angelbirdiltä laajamittaisen luottamuksen ja voimme nyt tarjota heidän ammattikäyttöön soveltuvia muistikorttejaan ja SSD-levyjään lähes kaikissa Itä- ja Kaakkois-Euroopan, Balkanin ja Etelä-Kaukasian alueen maissa. 

Angelbird-muistikortteja pidetään premium-tuotteina muistitallennusmarkkinoilla, ja sen tuotevalikoimassa on maailman turvallisimpia ja nopeimpia muistikortteja. Näitä tuotteita suosivat ammattilaiset, jotka asettavat suorituskyvyn, luotettavuuden ja kestävyyden etusijalle laitteissaan. Heidän muistikorttinsa on kehitetty yhteistyössä kaikkien suurimpien kameravalmistajien kanssa. Valikoimassa on muun muassa luotettavia SSD-kortteja, jotka tukevat Apple ProRes- ja CDNG RAW -muistia, kamerakohtaisia CFExpress-kortteja, joissa on Stable Stream -tekniikka ja elinikäinen tietosuoja, sekä SD- ja MicroSD-kortteja, jotka tarjoavat markkinoiden nopeimpia kirjoitus- ja lukunopeuksia. Tuotteet on suunniteltu kestämään iskuja, pölyä, vettä ja äärimmäisiä lämpötiloja.  

Angelbird Match Pack 

Angelbird Match Pack -muistikortit ovat Angelbird Technologiesin erikoistunut tuotetarjonta, joka on suunniteltu erityisesti tiettyihin kameroihin tai tallennuslaitteisiin, jotka vaativat kaksi samanlaista muistikorttia tiettyjä toimintoja, kuten kaksoistallennusta tai varmuuskopiointia varten. Match Pack koostuu yleensä kahdesta identtisestä suorituskykyisestä SD- tai CFExpress-muistikortista, jotka on testattu ja sovitettu yhteen huolellisesti. Tällä tavalla pidetään huoli siitä, että niissä on yhdenmukainen suorituskyky ja luotettavuus, kun niitä käytetään yhdessä yhteensopivissa laitteissa. Näin varmistetaan, että molemmat kortit toimivat optimaalisesti ja luotettavasti tilanteissa, joissa tarvitaan samanaikaista tallennusta, redundanssia tai pidennettyjä tallennusaikoja. Angelbird Match Pack -muistikortteja käyttävät usein ammattimaiset videokuvaajat, elokuvantekijät ja valokuvaajat, jotka tarvitsevat luotettavia ja yhteensopivia muistiratkaisuja kriittisiin sovelluksiin. 

 

Kaikki tuotteet ovat saatavilla välittömästi toimitettavaksi. Lisätietoja saat osoitteesta info@focusnordic.fi 


About Focus Nordic – Finland

Focus Nordic on Euroopan suurin valokuvausalan tuotteiden tukkukauppa. Sen tuotevalikoima koostuu monista tunnetuista tuotemerkeistä kuten: Angelbird, Atomos, B&W Outdoor Cases, Boundary Supply, Celestron, Chasing, Datavideo, Delkin, Feelworld, Gomatic, Hähnel, Hobolite, Hollyland, Ilford, JOBO, Kenko, Kowa, Kupo Grip, Ledgo, Lensbaby, Lenspen, Lexar, Nanlite, Nanlux, Nisi, Nissin, Orca, OWC, Panasonic, Peak Design, Polaroid, Rhino, Ricoh/Pentax, Samyang, Saramonic, Seetec, Sirui, SmallRig, Tamron, Think Tank, Trancend, Velbon, Yololiv, Zeiss ja Zhiyun. Lisäksi yrityksellä on oma tuotevalikoima Focus-nimellä.


Contacts

Teemu Salminen
Teemu Salminen