2024-05-15 12:00Pressrelease

Jauns stilīgs LED apgaismojums no Hobolite

Hobolite IrisHobolite Iris

LED ražotājs Hobolite ir pazīstams ar to, ka ražo, iespējams, stilīgāko apgaismojumu šajā nozarē, kas paredzēts modes cienītājiem, kuri vēlas stilīgu apgaismojumu ar jaudīgām funkcijām.

Jaunais Hobolite Iris ir kabatas izmēra pārnēsājama LED gaisma, kas paredzēta fotogrāfiem, videogrāfiem un satura veidotājiem, kuri jebkurā brīdī vēlas radoši un stilīgi izgaismot savu stāstu.

 

Jaunais LED diods ir iebūvēts elegantā un vieglā alumīnija korpusā ar IP54 klasi, kas sver tikai 140 g un ir ietīts pievilcīgā vegānu mākslīgās ādas apvalkā. Tam ir regulējams CCT diapazons no 2700K līdz 6500K un augsts CRI un TLCI rādītājs 96+, kas nodrošina reālistisku krāsu atveidi. Gaismas aptumšošana ir vienmērīga no 0 līdz 100 %. Jaunā apgaismojuma priekšpusē ir regulējams objektīvs, kas ļauj lietotājam pielāgot gaismas leņķi no 20 grādiem līdz 45 grādiem un palielināt spilgtumu līdz pat 6x. Maksimālais gaismas diodes izstarojums ir 2820 luksu. Priekšpusē ir arī jauns magnētiskais stiprinājums, kas ļauj viegli un ātri nomainīt gaismas modifikatorus. Regulēšanu var veikt, izmantojot intuitīvās vadības pogas vai mobilo lietotni.

Jaunais LED ir aprīkots ar jaudīgu iebūvētu akumulatoru, kas darbojas 2 h 100% režīmā. Tā atbalsta PD uzlādi, un to var darbināt arī, izmantojot V-mount.

 

Jaunais Hobolite Iris ir pieejams divos komplektos, lai maksimāli palielinātu radošumu. Standarta komplektā ir viss nepieciešamais, lai sāktu darbu, piemēram, regulējams objektīvs un matēta kupola modifikatori, savukārt lielākajā komplektā "Creator Kit" ir vairāki jauni gaismas modifikatori, piemēram, diafragmas gredzens, želejas filtri,  Fresnel objektīvs f/28 mm, kurus var izmantot atsevišķi vai kombinēt, lai radītu unikālu apgaismojumu.

 

Cenas un piegāde

 

Jauno Hobolite Iris sāks piegādāt 2024. gada jūnijā.

Hobolite Iris standarta komplekts – 110 EUR

Hobolite Iris Creator komplekts – 229 EUR

 

Lai iegūtu papildu informāciju, lūdzu, sazinieties ar raimonds.sauss@focusnordic.lv

 

Galvenās specifikācijas

 

  • Unikāls retro dizains
  • Kompakts un viegls
  • Var regulēt staru leņķi
  • Magnētiskais stiprinājums modifikatoriem, lai izveidotu unikālu apgaismojumu

 


About Focus Nordic – Latvia

Focus Nordic ir lielākais foto preču produktu izplatītājs Eiropā. Mūsu klāsts ietver daudzus no spēcīgākajiem zīmoliem gan kameru, gan optikas, gan piederumu ziņā. Mēs pārstāvam tādus zīmolus kā Zeiss, Tamron, Ricoh/Pentax, Rotolight, Samyang, Lexar, Transcend, Delkin, Panasonic, Polaroid, Kodak, Kenko, Sirui, Hollyland, Kowa, Steiner, Ilford, Nissin, NiSi, Ledgo, Orca, Saramonic, Zhiyun u.c. Bez tam, mūsu piedāvājumā ir daudzi produkti zem Focus zīmola. Mūsu biznesa koncepcija ir nodrošināt efektīvu produktu izplatīšanu tieši no mūsu pašu noliktavas, piegādājot mazumtirgotājiem Ziemeļvalstīs vislabākos produktus. Ar lieliem iepirkumiem visā Ziemeļvalstu un Baltijas reģionā tiek apspriestas labākās cenas gan uz precēm, gan uz kravu pārvadājumiem. Mūsu mērķis ir būt pēc iespējas pilnīgākiem, mums šobrīd ir vairāk nekā 60 dažādu zīmolu, no kuriem daudzi ir "aparatūra", piemēram, kameras, videokameras, lēcas un optika. Focus Nordic aktīvi iestājas par labiem darba apstākļiem un labu mūsu piegādātāju sociālo stāvokli visā pasaulē. Caur mūsu dalību ‘’Sociālās Uzņēmējdarbības Atbilstības Iniciatīvu’’ (BSCI), mēs atbalstām organizācijas rīcības kodeksu. Tai jāietver tas, ka piegādātāji ievēro cilvēktiesības un atbilst piemērojamiem tiesību aktiem un noteikumiem. Mums kā importētājam un aģentam ir svarīgi, lai mūsu pārdotie produkti tiktu ražoti ētiski, sociāli un ekoloģiski atbildīgi. Pateicoties sadarbībai BSCI, mums ir iespēja izvirzīt iepriekš minētās prasības mūsu piegādātājiem.


Contacts

Raimonds Saušs
Country Manager
Raimonds Saušs