2024-05-15 13:05Pressrelease

Ny snygg Hobolite LED för den medvetna kreatören

Hobolite IrisHobolite Iris

LED-tillverkaren Hobolite är känd för att tillverka branschens kanske snyggaste belysning för den modemedvetne kreatören som vill ha snygg belysning med kraftfulla funktioner.

Nya Hobolite Iris är en bärbar LED i fickformat utformad för fotografer, videografer och innehållsskapare som vill belysa sin berättelse med kreativitet och stil.

 

Den nya LED:en levereras i ett elegant och lätt IP54-klassat aluminiumhus som endast väger 140g och är klätt i ett attraktivt veganskt konstläder. Den har ett justerbart CCT på 2700K till 6500K och en hög CRI och TLCI på 96+. Dimningen är sömlös från 0-100%. På fronten finns en justerbar lins som låter användaren justera strålningsvinkeln från 20 grader till 45 grader och öka ljusstyrkan med upp till 6 gånger. LED:en har en maximal ljusstyrka på 2820 lux. På framsidan finns också ett nytt magnetfäste som gör det enkelt och snabbt att byta ut ljusmodifierare. Justering kan göras antingen via de intuitiva kontrollknapparna eller via mobilappen.

Den nya LED-belysningen har ett kraftfullt inbyggt batteri som räcker i 2 timmar på 100% drift. Den stödjer PD-laddning och kan även strömförsörjas via V-mount (tillval).

Nya Hobolite Iris finns i två olika kit för att maximera kreativiteten. Standard Kit innehåller allt du behöver för att komma igång, t.ex. Adjustable Lens och Frosted Dome-modifierare, medan det större Creator Kit innehåller flera nya ljusmodifierare som Aperture Ring, Gel Filters, Magic Lens, Fresnel Lens f/28mm som alla kan användas individuellt eller kombineras för att skapa unik belysning.

 

Priser och leverans

 

Nya Hobolite Iris kommer att börja levereras i juni 2024.

Rekommenderat försäljningspris är:

Hobolite Iris Standard Kit SEK 1.399,-

Hobolite Iris Creator Kit SEK 2.899,-

 

För ytterligare information, vänligen kontakta odd.bergsto@focusnordic.no

 

Viktiga specifikationer

 

  • Unik retrodesign
  • Kompakt och lätt
  • Strålvinkeln kan justeras
  • Magnetiskt fäste för modifierare för att skapa en unik belysning


About Focus Nordic – Sweden

Focus Nordic i Göteborg är den ledande distributören av foto, video och optik i Europa. Sortimentet innehåller en rad starka varumärken som Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, Kowa, Celestron, LumeCube, Nanlite, Atomos, Azden, Saramonic, Nissin, Kenko, Polaroid, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun, B&W Outdoor Cases, Chasing, Feelword, Hollyland, Kuvrd, SmallRig, Peak Design, Think Tank, Hikmicro etc. Dessutom finns egna produkter under namnet Focus och Focus Sport Optics. Focus Nordic är medlem i BSCI som jobbar för rättvisare arbetsvillkor. Se vidare på: www.focusnordic.se


Contacts

Karin Moberg
Marketing Communicator
Karin Moberg