2023-05-26 05:30Pressrelease

MILWAUKEE® GJØR JOBBEN ENKEL FOR ENERGIMONTØRER

M18_ONEHCCT60-0--App_4

Milwaukee Tool øker produktiviteten for energimontører med M18 FORCE LOGIC 60 kN hydraulisk pressverktøy.

FORCE LOGIC hydraulisk pressverktøy UTFØRER KABELPRESSING på mindre enn 5 sekunder med 60 kN kraft, og MULIGGJØR pressing av kabler og kabelsko på opp til 300 mm² i kobber og aluminium.

Dette nyeste tilskuddet i pressverktøyserien fra Milwaukee Tools, er optimalisert både for industri- og strømkabelapplikasjoner. Pressverktøyet har et låsbart hode som enkelt kan åpnes og festes rundt kabelen og roteres opp til 350° for optimal kontroll i alle retninger og god tilgang på trange steder.

M18 FORCE LOGIC 60 kN hydraulisk pressverktøy har en stor avtrekker og doble elektroniske utløserknapper som gjør at både venstre- og høyrehendte brukere enkelt kan aktivere pressverktøyet uten å endre håndstilling. FORCE LOGIC hydraulisk pressverktøy er et lett og velbalansert 60 kN pressverktøy med låsemekanisme, noe som reduserer brukertretthet.

Med Predictive Force Monitoring (PFM) sikres fullt trykk i hver syklus for ensartet pressing, og en grønn LED-lampe bekrefter umiddelbart når det oppnås fullt trykk. Før syklusen starter, utfører pressverktøyet automatisk en batterisjekk, for å sikre at det er nok strøm til å fullføre jobben. Pressverktøyet har også forseglet elektronikk som er bestandig mot smuss, støv og fuktighet fra krevende miljøer.

Universalfestet er kompatibelt med MILWAUKEE® 22-serien pressbakker og de vanligste 60 kN U-pressbakker (C-formede pressbakker) på markedet.

M18_ONEHCCT60-0--App_13

Spesifikasjoner

M18 FORCE LOGIC 60 kN hydraulisk pressverktøy (M18 ONEHCCT60-202C)

  • Batteritype: Litiumion
  • Batterisystem: M18
  • Presskraft: 60 kN
  • Presskapasitet: 6–300 mm²
  • Presstid: 5 sekunder
  • Antall pressinger per lading: >150 på en 50 mm² kabel/kabelsko
  • ONE-KEY
  • FORCE LOGIC
  • Vekt med batteri: 3,8 kg (M18 B2)

M18_ONEHCCT60-202C--Hero_1

Leveres med (2) M18 B2-batterier (1) M12-M18 C-lader og (1) verktøykoffert.

 

Se hvordan du bruker M18™ FORCE LOGIC™ 60 kN hydraulisk pressverktøy i videoen, eller finn nærmeste forhandler på www.milwaukeetool.noAbout Milwaukee NO

Kontinuerlig innovasjon i over 95 år. Milwaukee Tool er en bransjeledende produsent av kraftige verktøy, tilbehør og håndverktøy for fagfolk over hele verden. Siden selskapet ble grunnlagt i 1924, har Milwaukee Tool vært bransjeledende i både holdbarhet og ytelse. Med et urokkelig engasjement for fagfolk og håndverkere fortsetter Milwaukee Tool å tilby innovative bransjespesifikke løsninger. Enten det dreier seg om lederskap innen litiumion-teknologi, som man finner i M12™- og M18™-systemene, tidsbesparende tilbehør eller innovative håndverktøyprodukter, er Milwaukee Tool opptatt av å levere avanserte løsninger som gir fagfolk økt produktivitet og enestående holdbarhet.

Contacts

Tone Irén Anvedsen
Marketing Coordinator
Tone Irén Anvedsen
Patrick Mørch
Trade Product Manager Milwaukee
Patrick Mørch
Aina Kaldheim
Marketing Assistant
Aina Kaldheim