2022-10-07 12:25Pressrelease

Pressträff för Hoffmanns äventyr på Norrlandsoperan, välkommen

Nu bjuder Norrlandsoperan in till pressträff med besök på repetition inför premiären av operan Hoffmanns äventyr. Varmt välkommen onsdag 19 oktober kl 13:30.

Pressträffen börjar på Elektra kl 13.30 där regissörsduon Carina Reich och Bogdan Szyber bjuder på en inblick i deras vision för Hoffmans äventyr, följt av samtal och möjlighet till intervjuer. Medverkar gör även sångarna Thorbjørn Gullbrandsøy (Hoffmann) och Denise Beck (Stella, Olympia, Antonia & Giulietta). Därefter är ni välkomna till scenrepetition med solister och orkester för att höra ca 30 minuter av föreställningen och få en förhandsvy av scendesignen.

Det går bra att fota under repetitionen. 

Anmäl er senast måndag 17 oktober: benjamin.brodin@norrlandsoperan.se.

Samlade pressbilder kommer finnas tillgängliga i vårt nyhetsrum innan premiären 29 oktober. Om ni önskar ta egna recensionsbilder i samband med genrep så återkom gärna i god tid för planering.

Vid behov av recensionsbiljett vänligen kontakta: pressbiljett@norrlandsoperan.se



About Norrlandsoperan

Norrlandsoperan grundades 1974 som en liten operaensemble och har under åren utvecklats till Sveriges viktigaste och största scenkonsthus med regionalt uppdrag. Genom opera, musik, dans, nutida konst och egen symfoniorkester ska Norrlandsoperan fördjupa och utveckla det nya och nyskapande för att bli Sveriges ledande spelplats för nyskapande scenkonst. Norrlandsoperan ska stå för det nya, det oupptäckta och det innovativa och vara scenkonsthuset som speglar samtiden och påverkar framtiden. Norrlandsoperan har fyra salonger samt egna tillverkande verkstäder och ateljéer, administrativa avdelningar samt ett eget biljettkontor. Elektra är Norrlandsoperans bistro, bar och matsal. På Norrlandsoperan arbetar ca 130 fast anställda personer och årligen genomför vi ca 500-600 produktioner av olika slag.


Contacts

Benjamin Brodin
Marknadsförare
Benjamin Brodin