2022-09-09 13:35Pressrelease

18V rørpumpe, perfekt til at flytte eller genbruge vand

Ryobis 18V RørpumpeFå mest muligt ud af din regnvands beholder

18V ONE+™ Rørpumpe
RYOBI® er trådt ind på et nyt marked for vandpumper med den nye 18V ONE+™ rørpumpe. Det nye værktøj kan bruges til en lang række opgaver, lige fra overførsel af husholdningsvand til tømning af bassiner og spabade og vanding af planter i haven, så brugeren får endnu en løsning med ONE+™-systemet.

fatpump

Hvordan fungerer 18V ONE+™ Rørpumpen?
Vælg først din slange. 18V ONE+™ rørpumpen leveres med en 80 cm afløbsslange med en 1½" gevind. Du kan også tilslutte din standard-haveslange med vores G 3⁄4"-adapter. Tilslut filteret, og anbring pumpen i vandkilden. Tænd for pumpen, og så er du klar. Rørpumpen begynder derefter at trække vandet op og pumpe det ud gennem slangen. Rørpumpen er hurtig og nem at bruge og har en imponerende gennemstrømningshastighed på 3.360 l/t, hvilket gør den til et fantastisk værktøj til hurtig flytning af vand. Et filter opfanger større urenheder eller blade, så pumpen ikke beskadiges.

Fatpump

Hægt op og start
Med en tøndekrog kan brugeren fastgøre pumpestangen til en side, mens den er i en vandkilde. Brugeren har tre tidsindstillinger for, hvor længe pumpen skal pumpe vand – 5, 10 og 15 minutter. Brugeren kan derfor forlade pumpen og slappe af, mens den arbejder. Automatisk slukning ved tørkørsel slukker for pumpen, når vandkilden er tom, hvilket hjælper med at forhindre skader og bevare driftstiden.

Strøm

18 V

Vandindtagets størrelse

25 mm

Flowhastighed

56 l/t

Maksimal leveringshøjde

7 m

Maks. nedsænkningsdybde

1,2 m

Vægt (u. tilbehør)

2,5 kg

Varenummer

5133005716

EAN-nummer

4892210217998

 

 

 

 

 


BLIV HYPERGREEN 
ONE+™ rørpumpen kan hjælpe dig med at blive endnu mere miljøvenlig ved at pumpe opsamlet regnvand fra en opsamlingsbeholder og bruge det til vanding.

 

Fatpump

Hvorfor RYOBI?
Som den seneste tilføjelse til ONE+™-serien kan den nye 18 V batteridrevne rørpumpe drives med ethvert ONE+™-batteri! Du kan praktisk flytte batteriet fra værktøj til værktøj i vores imponerende udvalg af over 150 værktøjer, der dækker alle dine behov inden for gør-det-selv, havearbejde og bilpleje.



About Presserum Ryobi

RYOBI® har i mere end 50 år været den førende producent af højkvalitets værktøj til den helt rigtige pris. RYOBI® lytter hele tiden til markedets ønsker og har derfor kunne udvikle innovative værktøjer med alle påkrævede egenskaber til professionelle håndværkere eller til seriøse ’gør-det-selv’-folk. RYOBI® værktøj vil altid give dig valuta for pengene hvad enten om det er til værkstedet eller i haven. RYOBI® indgår ligesom Empire® og de professionelle elværktøjsmærker AEG® og Milwaukee® i Techtronic Industries’ brede produktprogram.


Contacts

Kim Westring Madsen
Sales Manager Ryobi & AEG
Kim Westring Madsen
Tobias Errington
Marketing Specialist
Tobias Errington

Related links