2022-01-27 08:00Pressrelease

En let mester i boked fra Samyang

Samyang fortsætter deres succeshistorier med endnu et spændende objektiv til Sony E-fatning med en ydelse, der vil forbløffe fotografer.

Det nye teleobjektiv AF 135mm F1.8 FE er optimeret til portrætter, astrofotografering, landskaber og videooptagelser. Det indeholder Samyangs nøglefunktioner som eksempelvis knap til fokuslås, brugerdefineret knap og indstilling af fokusområdet. Alt sammen leveret i et kompakt format med fremragende optisk ydeevne!

 

Det nye 135mm objektiv har et optisk design, der består af 13 linseelementer i 11 grupper (1 U-ASP linse, 2 HR-linser og 3 ED-linser). Kombineret med Sonys full-frame billedsensor leverer dette objektiv overlegen skarphed og kontrast i alle områder af billedet.

Desuden er det udstyret med en AU-linse (Ultra-precision Aspherical), som giver en naturlig og raffineret bokeh. Ved hjælp af denne bløde bokeh er det nemt at skabe billeder, der fremhæver dine motiver mod baggrunden, uanset om du tager portrætter, nærbilleder eller endda bybilleder.

 

Det nye objektiv har et slankt, moderne og let design og vejer kun 772 gram. Det har en fokusring med en fint-mønstret gummibelægning, der føles lækker at betjene, og vejrforseglingen sikrer brug selv under barske vejrforhold.

Objektivet er udstyret knap til fokuslås, brugerdefineret knap og indstilling af fokusområdet. Du kan justere blænden lydløst ved at dreje fokusringen takket været en brugerdefineret knap. Ved hjælp af den valgfrie Lens Station kan du indstille denne funktion efter dine egne præferencer (flere funktioner vil blive tilføjet via firmwarefunktion i fremtiden).

Hvis du trykker på knappen Focus Hold på objektivet, forbliver objektivet låst på en bestemt fokuseringsafstand. Du kan tildele funktioner som Eye AF i indstillingerne på kamerahuset.

 

Objektivet er udstyret med Samyangs lineære STM (Stepping Motor), der tilfredsstiller både fotografer og videografer med en mere støjsvag og præcis styring af fokusgrupperne i objektivet.

 

Den mindste fokusafstand er kun 0,69 m og giver en maksimal forstørrelse på 0,243x til nærbilleder. Små detaljer og andre motiver kan indfanges med bemærkelsesværdig opløsning og blød, smuk baggrundssløring.

 

Pris og levering

Det nye objektiv vil blive leveret fra februar 2022.

Den anbefalede salgspris er 6949,- kroner.

 

For yderligere oplysninger, kontakt venligst Karsten.rath@focusnordic.com

 

Vigtigste specifikationer

  • Vejer kun 772 gram
  • Fremragende optisk ydelse
  • Forbløffende bokeh
  • Hurtig og støjsvag AF-ydelse med kort nærgrænse på 0,69 m
  • Det er nemt at skabe billeder, der fremhæver dine motiver mod baggrunden


About Focus Nordic – Denmark

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af Europas største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores agenturer er Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Kipon, Polariod Originals, Lomography, Azden, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun og Rotolight. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem af BSCI, som arbejder for bedre arbejdsvilkår. Se mere på www.focusnordic.dk


Contacts

Mikael Westheimer
CEO
Mikael Westheimer
Henrik Heise
Country Manager Sales Denmark
Henrik Heise