2021-11-25 09:40Pressrelease

MILWAUKEE® BREDER SIG – OG ER I DAG TOTALLEVERANDØR TIL BYGGERIET


Milwaukee Tool er i dag meget mere end leverandør af stærkt elværktøj. Faktisk er mærket blevet totalleverandør til byggepladsen.

 

BYGGEPLADSEN ER I DAG I BRED FORSTAND BLEVET ET CENTRALT OMDREJNINGSPUNKT FOR DET AMERIKANSKE BRAND MILWAUKEE®, SOM I DANMARK I MANGE ÅR HAR VÆRET KENDT FOR STÆRKT ELVÆRKTØJ.

 

I dag har MILWAUKEE® bredt sig til en lang række andre produkter og relaterede brancher, som samlet set gør Milwaukee til totalleverandør til byggeriet.

 

Det har betydet en kraftig vækstkurve, ikke mindst i Danmark. Faktisk er man siden starten her i landet for 11 år siden vokset fra blot tre til i dag 45 medarbejdere på landevejen.

Unikke kompetencer
En af dem, der har været med på hele rejsen i Danmark, er Sales Director Jan Haslund Christensen:

”Det er en fantastisk rejse. Efterspørgslen på vore produkter har været jævnt stigende, og fra at vi kunne præsentere vort elværktøjsprogram, herunder vores bajonetsav, som MILWAUKEE® opfandt tilbage i 1951, så har vi i dag bredt os ud over en lang række andre produkter, således at vi i dag er totalleverandør af værktøj og udstyr til byggepladsen,” siger han.

De nye brancheeksperter er ansat til at rådgive brugerne om de rigtige løsninger.

”Vi har været eksperter i elværktøj i lang tid, men eftersom vores produktkatalog over de sidste år er blevet kraftigt udvidet, er vores behov for branchespecifikke eksperter tilsvarende blevet større. Det har derfor været vigtigt for at os at få unikke kompetencer ind i teamet, der kompetent kan rådgive på områder som VVS, Have & Skov, PPE/værnemidler, arbejdsbelysning, håndværktøj osv. De nye brancheeksperter er ansat til at rådgive brugerne om de rigtige løsninger for at gøre det daglige arbejde lettere, mere effektivt, mere gennemtænkt og mere sikkert,” fortæller Jan Haslund Christensen.

Den store fællesnævner
Den mest omfattende batteriserie fra MILWAUKEE® med over 215 forskellige værktøjer er M18™-serien, der breder sig over mange brancher med maskiner såsom boremaskiner, stiksave, kap-/geringssave, magnetborestandere, afløbsrensere, inspektionskameraer og pressværktøjer – og alt derimellem.

”En fællesnævner for disse kategorier er jo, at det er de samme avancerede teknologier, der ligger bag udvikling, produktion og levering med skrappe krav til kvalitet og holdbarhed. I organisationen sidder medarbejdere, der er specialister på de forskellige områder, men som alligevel kender helheden og som derfor også har den bredere forståelse. Når vi går ind i nye kategorier, har vi selvfølgelig medarbejdere på plads, som har den nødvendige viden til at rådgive kunderne,” forklarer Jan Haslund Christensen.

I Danmark har MILWAUKEE® således nu hele otte produktkategorier, der dækker forskellige brancher. Konkret er de opdelt i Elværktøj, Tilbehør, Håndværktøj, Belysning, Skov og Have, VVS og MX FUEL™-produkter – som er mindre entreprenørmaskiner drevet af batteri. Den seneste kategori, der er kommet til, er PPE, som er personlige værnemidler, dvs. handsker, briller, hjelme, pandelamper mv.

Power på plads
MILWAUKEE® lader desuden op til at udfordre de benzindrevne maskiner med den nye produktgruppe MX FUEL™. Her kobles store batterier på asfaltskærere, diamantboremaskiner, 25 kg hammere mv., og også på mobil byggepladsbelysning med en lysstyrke på op til 20.000 lumen (27.000 på ledning) – lige så kraftigt lys som på et stadion.

Læs mere om produkterne fra MILWAUKEE® www.milwaukeetool.dkAbout Milwaukee DK

Konstant innovation i over 95 år. Milwaukee Tool er en førende producent af kraftigt elværktøj, tilbehør og håndværktøj til professionelle brugere over hele verden. Siden virksomhedens start i 1924 har Milwaukee Tool været førende i branchen inden for både holdbarhed og ydeevne. Med en urokkelig loyalitet over for fagene fører Milwaukee Tool stadig an med fokus på at levere innovative og fagspecifikke løsninger. Lederskabet inden for litium-ion-teknologi, som ses i M12™- og M18™-systemerne, det tidsbesparende tilbehør og de innovative håndværktøjsprodukter, sætter Milwaukee Tool i stand til hele tiden at levere avancerede løsninger til fagene, som giver øget produktivitet og uovertruffen holdbarhed.

Related files