2021-10-22 13:41Pressrelease

Vätternvatten byter logotyp

Under hösten 2021 byter Vätternvatten utseende, och först ut är en ny logotyp.

Ny logotyp

I den nya logotypen syns olika skiftningar av vatten, samt en horisont. Horisonten symboliserar framtiden, ett ledord för Vätternvatten då bolagets uppdrag är säkra framtida generationers dricksvattenbehov.

Jobb med att synliggöra

Vätternvatten är med och bidrar till en viktig och positiv samhällsutveckling för regionen, och redan om 10 år beräknas många av regionens invånare att få sitt dricksvatten från Vättern.

  Trots att det vi gör idag kommer att gynna så många människor framöver är det många som inte har hört talas om Vätternvatten i dagsläget. Det vill vi såklart ändra på, säger Tove Engqvist som är kommunikationsansvarig på Vätternvatten.

En viktig pusselbit i detta arbete blir att skapa en stark visuell identitet, och först ut är en ny uppdaterad logotyp, fortsätter Tove.

Nästa steg - en ny webbsida

Under början av 2022 lanseras även en ny, mer användarvänlig, webbsida där kommuninnevånare kommer att kunna följa arbetet med den nya dricksvattenlösningen.

Den nya logotypen finns att hämta i Vätternvattens pressrum.


About Vätternvatten AB

Vätternvatten är ett kommunalägt bolag som ägs av Kumla kommun, Lekebergs kommun, Hallsbergs kommun och Örebro kommun. Vi levererar en trygg och klimatsmart lösning för dagens medborgare och framtidens generationer och finns till för att du ska kunna ta vattnet för givet, även imorgon.