2021-07-21 06:15Pressrelease

Ash Pournouri berättar första gången om allt kring Aviciis bortgång - när Nordens största intervjupodd släpper avsnitt 500

Pressbild: Alexander Pärleros Foto: Karl NordlundPressbild: Alexander Pärleros Foto: Karl Nordlund

Nordens största intervjupodd Framgångspodden släpper avsnitt 500 med en exklusiv intervju med entreprenören Ash Pournouri. Han berättar om när han tog kontakt med Tim Bergling första gången och deras arbete, ändra till Tims tragiska bortgång och även allt hat som Ash fått utstå efter Tims bortgång. 

– Jag ville ha en speciell intervju till det fehundrade avsnittet och det blev det verkligen med en person som inspirerat mig mycket. Hans arbete med att bygga upp en av de största svenska musikexporterna i modern tid, Avicii, är helt otroligt. Tim och Ash har skapat musikhistoria. Det är dock mycket frågor som aldrig blivit besvarade. Med denna intervju kommer vi finna svaret på fler av dem vilket jag är otroligt tacksam för, säger Alexander Pärleros.

– Det känns overkligt att man för sex år sen och mailade hundra personer per månad för att några få ska säga ja och nu är den en unik källa till kunskap och inspiration, säger Alexander.

Genom åren har flera hundra personer medverkat i podden. Vissa är kända för många, andra blir helt nya upptäckter för de flesta lyssnare. Gemensamt för alla är att de delar sin livsresa och de erfarenheter de fått i livet. Kommande gäster i podden är också väldigt starka namn vilket; bland andra Petter Stordalen, Gunhild Stordalen, David Guetta, Kristin Kaspersen, Henrik Schyffert, Miss Li, Anders Hansen och Martin Lorentzon, för att nämna några. 

– Det är verkligen otroliga namn som varit med och delat sina livshistorier och lärdomar och fantastiska intervjuer nu under hösten. Jag ser att framgång är att vara orsaken till en annan persons lycka och det känner jag verkligen att alla gästerna har bidragit till, säger Alexander.

En vidarutveckling av Framgångspodden är Framgångsakademin, som snabbt blivit den ledande plattformern i Sverige för personlig utveckling. Där delar flera av de främsta gästerna från podden som påverkat flest människor liv med sig av sina erfarenheter och lärdomar. Exempel på gäster i Framgångsakademin är självledarskapscoachen Kjell Enhager, Fredrik Reinfeldt, retorikexperten Elaine Eksvärd, Isabella Löwengrip, hjärnforskaren Katarina Gospic, säljcoachen Mikael Arndt och många flera. Bland Framgångsakademins kunder märks bland andra Telenor, Bengtsfors Kommun, RevolutionRace och Mohv fastighetsbyrå. 

Alexander Pärleros driver Nordens största intervjupodd, Framgångspodden, med mer än 3 miljoner lyssningar per månad. Han är en serieentreprenör och är också medgrundare till Framgångsakademin, Panc media och Pensionera. Totalt omsätter bolagen över 200 miljoner och har 100 anställda. Han är gift med entreprenören och influencers Ida Warg där dom tillsammans har en son och en kommande dotter i okt. 

Ett nytt avsnitt av podden släpps varje onsdag och söndag, året runt.

Podden produceras av Adam Pärleros och för video står Art Svanberg.

 


About Framgångsakademin

Är du också en av tre procent som vill bli riktigt framgångsrik inom ditt område. Då har du hittat rätt. Vi har skapat en en plattform för dig som vill maxa din personliga utveckling och ta livet till nästa nivå. Framgångsakademin grundades av Alexander Warg-Pärleros våren 2020. Han växte upp i en tuff familjesituation, utan förebilder och kämpade med dyslexi i skolan. Under hundratals intervjuer med Sveriges mest framgångsrika personer i Framgångspodden fick han verktyg som förändrade hans liv. Då föddes också en stark vilja att hjälpa andra. Vårt team drivs av att se varje människa växa och nå sin fulla potential. Vi vill ge dig de bästa möjligheterna oavsett din bakgrund eller livssituation. Du utvecklas på dina villkor med hjälp av Sveriges mest framgångsrika föreläsare, coacher och experter som är handplockade av Alexander. De arbetar alla på elitnivå och lär ut kunskap som bara några få har kunnat ta del av tidigare.

Contacts

Philip Malek
Philip Malek