2022-06-03 11:48Pressmeddelande

Stockholmsmoderaterna öppnar valstuga i kön till säkerhetskontrollen

Med 100 dagar kvar till valet öppnar världens största moderata valstuga. Mstugan.se är en digital valstuga för Moderaterna i Stockholms stad och län för att enkelt och underhållande tillgängliggöra politik, M-företrädare och M-nyheter var som helst. Från och med nu går det att göra quiz, "matcha" med en riksdagskandidat och chatta med moderata företrädare oavsett om man är på bussen, i solstolen eller i kön till säkerhetskontrollen på Arlanda. 

Det här hittar du i Mstugan:

  • "Politinder" - matcha med en riksdagskandidat. 
  • Politik A till Ö - Moderaternas politik lokalt och nationellt. 
  • M-quiz - vilken moderat är du? Kanske en Anna Kinberg Batra eller en Carl Bildt? 
  • Politiker för en dag - vilka är dina politiska förslag? 
  • Träffa din kommunpolitiker - säg hej till förstanamnet i din Stockholmskommun. 
  • Live-chatt för att kunna ställa frågor och ge inspel. 

Mstugan invigdes digitalt (givetvis) av Ulf Kristersson på dagen 100 dagar kvar till valet. Mstugan kommer succesivt att utökas med evenemang och livesäningar ju närmare valet vi kommer och är öppen från och med nu hela vägen fram till valdagen den 11 september 2022. 

För mer info:

Ida Karlbom
Kommunikationschef Moderaterna i Stockholms stad och län
+46 739 88 22 40
ida.karlbom@moderaterna.se

 

 


Om Moderaterna i Stockholms Stad och Län

Moderaterna i Stockholms Moderaterna i Stockholms stad och län är landets största politiska lokala och regionala organisation. Förbundskansliets grunduppgift är att vara en samordnings- och serviceorganisation för partiorganisationen, våra politiska företrädare, lokala partiföreningar och ideellt arbetande partimedlemmar. Vi ansvarar även för att långsiktigt se till att det finns många goda kandidater till de olika politiska församlingarna, samtidigt som vi utbildar de förtroendevalda som representerar Moderaterna i Stockholmsregionen idag. Vårt uppdrag är att skapa ett bättre Sverige genom lokalt, regionalt och nationellt politiskt arbete. Att vinna val är en förutsättning för att kunna genomföra nödvändiga förändringar. Vänd dig gärna till oss om du har frågor, antingen genom att mejla stockholm@moderaterna.se eller genom att leta under fliken kontakt om du söker en specifik person.