2023-05-11 09:31Pressmeddelande

Pressinbjudan: Moderaterna i Stockholms läns förbundsstämma

Illustration: Emilia Bergqvist Öije.

Söndagen den 14 maj 2023 håller Moderaterna i Stockholms län ordinarie förbundsstämma. Förbundsstämman behandlar alltifrån val av förbundsstyrelse till propositioner från styrelsen och motioner från medlemmar och ombud. Bland annat kommer en bostadspolitisk proposition behandlas och tillsammans med över 40 motioner. 

Michaela Fletcher, KSO i Österåker föreslås som ny ordförande. Valärenden behandlas kl. 10.00. 

Stämman öppnar 09.00 och avslutas senast 16.00 och hålls i centrala Stockholm nära Odenplan. Närvaro anmäls i förväg till ida.karlbom@moderaterna.se eller 0739882240. Stämmogodis, förfriskningar och långa politiska diskussioner utlovas. 


Om Moderaterna i Stockholms Stad och Län

Moderaterna i Stockholms Moderaterna i Stockholms stad och län är landets största politiska lokala och regionala organisation. Förbundskansliets grunduppgift är att vara en samordnings- och serviceorganisation för partiorganisationen, våra politiska företrädare, lokala partiföreningar och ideellt arbetande partimedlemmar. Vi ansvarar även för att långsiktigt se till att det finns många goda kandidater till de olika politiska församlingarna, samtidigt som vi utbildar de förtroendevalda som representerar Moderaterna i Stockholmsregionen idag. Vårt uppdrag är att skapa ett bättre Sverige genom lokalt, regionalt och nationellt politiskt arbete. Att vinna val är en förutsättning för att kunna genomföra nödvändiga förändringar. Vänd dig gärna till oss om du har frågor, antingen genom att mejla stockholm@moderaterna.se eller genom att leta under fliken kontakt om du söker en specifik person.