2023-05-10 13:34Pressmeddelande

Pressinbjudan: Moderaterna i Stockholm stads förbundsstämma 12-13 maj 2023

Skärmavbild 2021-10-09 kl. 16.24.35.png

Fredagen den 12 och lördagen den 13 maj 2023 håller Moderaterna i Stockholms stad ordinarie förbundsstämma. Förbundsstämman behandlar alltifrån val av förbundsstyrelse till propositioner från styrelsen och motioner från medlemmar och ombud. Inför årets stämma har rekordmånga (97 stycken) motioner inkommit som kommer att behandlas under stämmans två dagar. Motionerna handlar om alltifrån ränteavdrag till miljöprocesser, arbetsmarknadsfrågor och klimatpolitik. 

Stämman öppnar 17.00 fredagen den 12 maj och avslutas senast 18.00 lördagen den 13 maj och hålls i centrala Stockholm nära Odenplan. Närvaro anmäls i förväg till ida.karlbom@moderaterna.se. Stämmogodis, förfriskningar och långa politiska diskussioner utlovas. 

 

 


Om Moderaterna i Stockholms Stad och Län

Moderaterna i Stockholms Moderaterna i Stockholms stad och län är landets största politiska lokala och regionala organisation. Förbundskansliets grunduppgift är att vara en samordnings- och serviceorganisation för partiorganisationen, våra politiska företrädare, lokala partiföreningar och ideellt arbetande partimedlemmar. Vi ansvarar även för att långsiktigt se till att det finns många goda kandidater till de olika politiska församlingarna, samtidigt som vi utbildar de förtroendevalda som representerar Moderaterna i Stockholmsregionen idag. Vårt uppdrag är att skapa ett bättre Sverige genom lokalt, regionalt och nationellt politiskt arbete. Att vinna val är en förutsättning för att kunna genomföra nödvändiga förändringar. Vänd dig gärna till oss om du har frågor, antingen genom att mejla stockholm@moderaterna.se eller genom att leta under fliken kontakt om du söker en specifik person.