2023-05-14 10:26Pressmeddelande

Just nu: Michaela Fletcher vald som ny ordförande för Moderaterna i Stockholms län

Michaela Fletcher, ordförande för Moderaterna i Stockholms län. Michaela Fletcher, ordförande för Moderaterna i Stockholms län.

Kommunstyrelsens ordförande i Österåker Michaela Fletcher (M) har idag valts till ny förbundsordförande för Moderaterna i Stockholms län.

  • Jag är glad och tacksam för stämmans förtroende att få leda Moderaternas största förbund. Vi ska nu arbeta tillsammans för att öka förtroendet i hela Stockholmsregionen och vinna nästa val på samtliga politiska nivåer. Moderaternas eftervalsanalys konstaterar att vi måste bli bättre i storstäderna och det arbetet börjar nu, säger Michaela Fletcher.

Fletcher betonar även att Moderaterna måste bli mer relevanta för invånarna i Stockholmsregionen för att säkra regeringsmakten och ytterligare valsegrar nästa val.

  • Det är avgörande för partiets valframgångar att vi vinner fler väljare i Stockholmsregionen. Vår uppgift nu är att se till att partiet driver frågor som är viktiga för människor i Stockholms län. Det handlar om förbättrad framkomlighet i trafiken, ökad rörlighet på bostadsmarknaden med fler småhus, bra skolor och sjukvård samt en ansvarsfull ekonomi i svåra ekonomiska tider, fortsätter Fletcher.

Michaela Fletcher finns tillgänglig för intervju och kommentarer under dagen. Vid frågor tveka inte att kontakta Ida Karlbom, kommunikationschef för Moderaternas stockholmsförbund, ida.karlbom@moderaterna.se och 0739882240. Pressbild på Michaela Fletcher finns här. 

Den nyvalda förbundsstyrelsen i sin helhet:

Förbundsordförande Michaela Fletcher, Österåker

Förste vice förbundsordförande Erik Ottoson, Huddinge

Andre vice förbundsordförande Stina Lundgren, Botkyrka

Ledamöter:

Alexandra Anstrell, Haninge

Harry Bouveng, Nynäshamn

Emma Feldman, Järfälla

Josefin Malmqvist, Sundbyberg

Alexander Rosenberg, Södertälje

Irene Svenonius, Täby

Henrik Thunes, Sollentuna

Erik Andersson, Täby

Daniel Källenfors, Lidingö

Lars Rådén, Solna

Oskar Weinmar, Upplands Väsby

Filip Wiljander, Nacka

Noa Samenius, MUF

 

                                      


Om Moderaterna i Stockholms Stad och Län

Moderaterna i Stockholms Moderaterna i Stockholms stad och län är landets största politiska lokala och regionala organisation. Förbundskansliets grunduppgift är att vara en samordnings- och serviceorganisation för partiorganisationen, våra politiska företrädare, lokala partiföreningar och ideellt arbetande partimedlemmar. Vi ansvarar även för att långsiktigt se till att det finns många goda kandidater till de olika politiska församlingarna, samtidigt som vi utbildar de förtroendevalda som representerar Moderaterna i Stockholmsregionen idag. Vårt uppdrag är att skapa ett bättre Sverige genom lokalt, regionalt och nationellt politiskt arbete. Att vinna val är en förutsättning för att kunna genomföra nödvändiga förändringar. Vänd dig gärna till oss om du har frågor, antingen genom att mejla stockholm@moderaterna.se eller genom att leta under fliken kontakt om du söker en specifik person.