2015-12-07 11:03Pressmeddelande

Visningslägenhet lockar 100 nyfikna hyresgäster

null

Idag slår Mitthems visningslägenhet på Trygghetsboendet Skepparen upp dörrarna för blivande hyresgäster.
-
Det här är första gången som man får komma in och klämma och känna och se hur det kommer se ut på riktigt, säger Kate Almroth, marknadskommunikatör på Mitthem.
Visningslägenheten är en tvåa på 50 kvadrat som ligger på bottenvåningen och vetter in mot gården. Med ljusa väggar och vackert trägolv är intrycket luftigt.
- Intresset av att få komma hit är jättestort. Idag och imorgon väntar vi sammanlagt 100 blivande hyresgäster som kommer för att titta på lägenheten, säger Kate Almroth.
Lägenheten har fått form och färg med hjälp av inredaren Karin Eriksson. Hon har jobbat med att få fram de olika funktionerna i lägenheten så att de blivande hyresgästerna ska kunna få en bild av hur den öppna planlösningen kommer att fungera.
Hittills har cirka 100 hyresgäster erbjudits kontrakt och för ett par veckor sedan lades resterande lägenheter ut på nytt.
Visningarna för måndag och tisdag pågår mellan 16.15-19.30
Är du intresserad av att komma? Ta kontakt med Kate Almroth på 070-665 09 68
OBS! Då Trygghetsboendet är en arbetsplats är det viktigt att du anmäler dig innan så att vi kan komma och möta er vid grindarna. Av säkerhetsskäl är det inte tillåtet att gå in på området på egen hand. Tack på förhand!
Kort om visningslägenheten:
2 rum och kök på 50,2 kvadratmeter.
Hyra: 7 398 kr/månad
På bilden håller inredaren Karin Eriksson på att fixa till i köket. Foto: Linda Backlund Sjölén.
Taggar:


Om Mitthem AB

Trygghet, glädje, hemma – tillsammans gör vi det goda livet möjligt! Mitthem ska tillhandahålla ett tryggt, säkert och prisvärt boende i Sundsvalls tätort. Verksamheten ska kännetecknas av hög kvalitet och god service i nära samarbete med kunden. Mitthem har drygt 5 800 lägenheter med en balansomslutning av 2,46 miljarder kr och en omsättning på cirka 430 Mkr förvaltar vi i en starkt decentraliserad organisation med 51 anställda. Vi ägs till 100 % av Sundsvalls kommun genom Stadsbacken AB.


Kontaktpersoner

Linda Backlund
Kommunikationsstrateg
Linda Backlund