2019-09-14 13:58Pressmeddelande

Mitthem bjuder in till Byhöjden

Söndagen den 15 september bjuder Mitthem in alla hyresgäster som tecknat kontrakt i kvarteret Byhöjden i Bosvedjan för en första rundvandring.
- Det här är första gången hyresgästerna får se huset från insidan, så det ska bli väldigt spännande att se och höra vad de tycker, berättar projektledare Per Nässbjer på Mitthem.
Området är fortfarande en byggarbetsplats, därför kommer endast våningsplan 8 på hus nummer 1 att visas.
- Lägenheterna är identiska på varje våningsplan förutom på bottenvåningen, så därför hoppas och tror vi ändå att de blivande hyresgästerna kommer att få en känsla för just sin lägenhet, säger Per Nässbjer.

Förutom att få en första visning kommer de blivande hyresgästerna även få information om energieffektivisering samt matavfalls- och sophantering. Alla bjuds även på hamburgare med tillbehör och dryck.
Även media är varmt välkommen på rundvandring tillsammans med de första hyresgästerna kl. 10.00, söndagen den 15 september.
Har ni några frågor om visningen - kontakta gärna Joanna Nordlander, kommunikatör på tfn. 073-271 95 39.


Om Mitthem AB

Trygghet, glädje, hemma – tillsammans gör vi det goda livet möjligt! Mitthem ska tillhandahålla ett tryggt, säkert och prisvärt boende i Sundsvalls tätort. Verksamheten ska kännetecknas av hög kvalitet och god service i nära samarbete med kunden. Mitthem har drygt 5 800 lägenheter med en balansomslutning av 2,46 miljarder kr och en omsättning på cirka 430 Mkr förvaltar vi i en starkt decentraliserad organisation med 51 anställda. Vi ägs till 100 % av Sundsvalls kommun genom Stadsbacken AB.


Kontaktpersoner

Linda Backlund
Kommunikationsstrateg
Linda Backlund