2015-08-25 16:49Pressmeddelande

Farlig utdelning av "tuggummipaket" i kvarteret Falken, Skönsberg

Igårkväll, måndagen den 24 augusti, anlände Securitas bomiljöväktare till kvarteret Falken i Skönsberg där han träffade på två pojkar i 7-årsålder som fått ett, vad de trodde, ”tuggummipaket” som visade sig innehålla rakblad. En av pojkarna hade skurit sig på rakbladet och blev omplåstrad av bomiljöväktaren.
Pojkarna hade fått ”tuggummipaketet” av en tjej i 12-15 årsåldern. Enligt uppgift rör sig denna tjej tillsammans med en jämnårig kille i området under dagtid och delar ut ”godis/tuggummi” som i detta fall visat sig vara rakblad. Bomiljöväktaren på plats hittade flertalet förpackningar i området, dock inga fler rakblad.
Under dagen kommer personal från Mitthem att kratta i området för att minimera risken för att rakblad ligger utspridda i området. Mitthem kommer även att informera hyresgästerna i området om det inträffade.


Om Mitthem AB

Trygghet, glädje, hemma – tillsammans gör vi det goda livet möjligt! Mitthem ska tillhandahålla ett tryggt, säkert och prisvärt boende i Sundsvalls tätort. Verksamheten ska kännetecknas av hög kvalitet och god service i nära samarbete med kunden. Mitthem har drygt 5 800 lägenheter med en balansomslutning av 2,46 miljarder kr och en omsättning på cirka 430 Mkr förvaltar vi i en starkt decentraliserad organisation med 51 anställda. Vi ägs till 100 % av Sundsvalls kommun genom Stadsbacken AB.


Kontaktpersoner

Linda Backlund
Kommunikationsstrateg
Linda Backlund