2015-08-27 16:44Pressmeddelande

Bilbingo med Lars T sätter strålkastarljus på Norra Kajen

null

Klockan 19.36 den 6 september går startskottet för ett annorlunda event på Norra Kajen.Då bjuder Mitthem in till Bilbingo med Lars T Johansson som utropare och konferencier.- Vi vill sätta fokus på hela den nya stadsdelen samtidigt som vi laddar för måndagmorgon då våra lägenheter för Trygghetsboendet Skepparen släpps, säger Kate Almroth, Mitthem.
Tanken med eventet som går under namnet ”Allt ljus på Norra Kajen” är att samla några av de aktörer som utvecklar området och visa vad de gör där.
Bilbingon kommer att sändas vid en särskild radiofrekvens där Sundsvallsprofilen Lars T Johansson kommer att agera utropare. Samtidigt axlar han rollen som konferencier för hela kvällen.
- Jag har aldrig varit bingoutropare förut så det kommer att vara riktigt skoj och det är alltid kul att vara med i sammanhang där vi i vårt län kan göra något som är värst i hela Sverige och då menar jag Sveriges största trygghetsboende! säger Lars T Johansson.
En 18 kvadratmeter stor skärm kommer att monteras upp framför husbygget där filmer och intervjuer varvas med en ljud- och ljusshow.
- Jag har alltid velat genomföra en drive-in-movie i vår stad. Det här blir ett slags kombo med både film och bilbingo på en och samma gång – det ska bli spännande! säger Kate Almroth, marknadsförare på Mitthem.
”Allt ljus på Norra Kajen” kommer att genomföras på parkeringen utanför Mitthems bygge där man räknar med att få plats för mellan 150-170 bilar. Som värd för bilbingon står Matfors IF som kommer att agera parkeringsvärdar, sälja bingobrickor och fika.
Kontakt: Kate Almroth, marknadskommunikatör, Mitthem 070-665 09 68
Lars T Johansson, 070-531 80 63


Om Mitthem AB

Trygghet, glädje, hemma – tillsammans gör vi det goda livet möjligt! Mitthem ska tillhandahålla ett tryggt, säkert och prisvärt boende i Sundsvalls tätort. Verksamheten ska kännetecknas av hög kvalitet och god service i nära samarbete med kunden. Mitthem har drygt 5 800 lägenheter med en balansomslutning av 2,46 miljarder kr och en omsättning på cirka 430 Mkr förvaltar vi i en starkt decentraliserad organisation med 51 anställda. Vi ägs till 100 % av Sundsvalls kommun genom Stadsbacken AB.


Kontaktpersoner

Linda Backlund
Kommunikationsstrateg
Linda Backlund