2018-11-06 10:40Pressmeddelande

Anna Suvanna Davidsson släpper julkalender för vuxna i ljudformat

null

Nu släpper Anna Suvanna Davidsson, också känd som Apan satt i granen, en julkalender i ljudformat för vuxna. Roligt, snuskigt, skamlöst och hela tiden med glimten i ögat; unna dig en välbehövd paus från julstressen och dyk ner i en serie underhållande vardagsrealism. I 24 stycken miniavsnitt på cirka åtta minuter får vi följa vännerna Moa, Ullis och Maryam och deras tillvaro med inslag av såväl penisfrakturer och fittfester som torra veganska lussebullar.

Missa inte första avsnittet – ”Visst gör det ont när snoppar brister?” - som släpps 1 december!

Decembersaga kommer finnas tillgänglig hos alla större återförsäljare av ljudböcker, inklusive bibliotek.

För recensionsexemplar kontakta madeleine.persson@leopardforlag.seTre snabba Q&A med Anna Suvanna Davidsson

Hur kom du på idén med en julkalender för vuxna?

Jag saknade en julkalender som höjer känslan och stämningen inför jul. Vuxna behöver också lite smarrigt örongodis till jul!

Utan att avslöja för mycket, vad kan vi se fram emot?

Vardagsrealism med allt vad det innebär i december. Den röda tråden är sex och erotik som beskrivs på ett avslappnat och vardagligt vis.

Till vem riktar sig serien?

Serien riktar sig till alla som vill förlora sig i en decembersaga om vänskap, erotik, och passion. Har hört att vissa som lyssnat blivit så pass sugna att de gått hem och förfört sina partners!

Leopard förlag ger ut böcker med inriktning på reportage, debatt och historia, samt skönlitteratur.
Vi viker inte för samtidens mest brännande frågor, och berättar historier som engagerar, inspirerar, underhåller. Bland våra författare finns namn som Henning Mankell, Stina Oscarsson, Mattias Gardell, Saga Becker, Daniel Suhonen, Pierre Schori, Maryse Condé, Susan Faludi och Barbara Ehrenreich.


Om Leopard förlag

Leopard förlag ger ut böcker med inriktning på reportage, debatt och historia, samt skönlitteratur. Våra böcker skapar sammanhang och gör världen mer begriplig, och viker inte för samtidens mest brännande frågor. Vi berättar historier som engagerar, inspirerar och underhåller – på ett ibland oväntat sätt. En bok från Leopard förlag gör avtryck. Leopard förlag startade 2001, och ger ut ca 25 nya titlar per år. Bland våra författare finns namn som Henning Mankell, Maria Sveland, Mattias Gardell, Kajsa Ekis Ekman, Daniel Suhonen, Pierre Schori, Maryse Condé, Simon Singh och Barbara Ehrenreich.