2018-08-28 06:00Pressmeddelande

Anna Suvanna Davidsson släpper erotisk ljudboksnovell på Leopard förlag

null

”Du förstår, jag är lite snuskig. Jag vill helst inte att du ska ha duschat när vi ses. Du får gärna ha gått i dina underkläder och svettats en dag. Om du har en hårig fitta kommer du göra mig galen. Jag vill känna din doft och låta ansiktet vila mjukt i din buske medan min långa tunga förlorar sig djupt i dig.” Utdrag från Mästaren och margaritan av Anna Suvanna Davidsson

Genom en kontaktannons på knullsajten fastnar Maggie för användarprofilen med namnet ”Mästaren”. Trots avsaknaden av bilder väcker presentationstexten nyfikenhet. Den sensuella beskrivningen av mannens längtan blåser liv i en gammal fantasi och viljan att utforska hur det faktiskt skulle kännas i verkligheten.

Författaren Anna Suvanna Davidsson är känd i sociala medier som ”Apan satt i granen” och släppte debutromanen En apa i Rågsved  i somras. Hennes erotiska novell kommer att finnas tillgängligt som ljudbok samt e-bok from 28 Aug på Storytel, Nextory, BookBeat, Adlibris och Bokus.

Tre korta frågor till Anna:

Varför vill du vara med i detta projekt?

Jag är väldigt förtjust i erotik, för mig är det ett av livets stora glädjeämnen. Både att ha sex och att läsa om det. Att ge sig hän och att tillåta sig att njuta ohämmat är något jag tror att människor mår bra av. Det finns en utmaning i att skriva erotik. Jag skriver om sådant som intresserar, eggar eller väcker nyfikenhet i mig vilket jag tror underlättar arbetet med att transformera en känsla eller fantasi till litterär text.

Vem hoppas du ska lyssna på ditt avsnitt?

Min förhoppning är att alla som vill utmana sin sexuella preferenser läser. Det finns nog ofta en föreställning om vad man gillar eller inte gillar, i själva verket vet man inte förens man har testat. När rätt person dyker upp kan vad som helst hända. I just denna novell blir huvudpersonen fistad, en sexuell handling som för många kan kännas avlägset och tabu. Det handlar om att vidga sina perspektiv i ordets rätta bemärkelse, att njuta och ge sig hän.


Vad är feministisk erotik för dig?

Feministisk erotik utifrån min uppfattning är erotik skriven ur ett jämlikt perspektiv om sexuella förbindelser och möten som på något vis fått en litterär "fair trade" stämpel eller rättvisemärkning.

Leopard förlag ger ut böcker med inriktning på reportage, debatt och historia, samt skönlitteratur.
Vi viker inte för samtidens mest brännande frågor, och berättar historier som engagerar, inspirerar, underhåller. Bland våra författare finns namn som Henning Mankell, Stina Oscarson, Mattias Gardell, Kajsa Ekis Ekman, Daniel Suhonen, Pierre Schori, Maryse Condé, Susan Faludi och Barbara Ehrenreich.


Om Leopard förlag

Leopard förlag ger ut böcker med inriktning på reportage, debatt och historia, samt skönlitteratur. Våra böcker skapar sammanhang och gör världen mer begriplig, och viker inte för samtidens mest brännande frågor. Vi berättar historier som engagerar, inspirerar och underhåller – på ett ibland oväntat sätt. En bok från Leopard förlag gör avtryck. Leopard förlag startade 2001, och ger ut ca 25 nya titlar per år. Bland våra författare finns namn som Henning Mankell, Maria Sveland, Mattias Gardell, Kajsa Ekis Ekman, Daniel Suhonen, Pierre Schori, Maryse Condé, Simon Singh och Barbara Ehrenreich.