2019-09-04 09:19Pressmeddelande

Vi söker en Eftermarknadsansvarig till vårt huvudkontor i Bromölla

Som Eftermarknadsansvarig kommer du självständigt att leda och utveckla Svensk Husproduktions eftermarknadsarbete, från slutbesiktning till garantibesiktning. I rollen kommer du att ha regelbunden kontakt med vår regionchef, våra byggledare och entreprenörer. Du ansvarar för att planera arbeten för servicehantverkare samt för att säkerställa att slutbesiktningsanmärkningar blir åtgärdade i tid. Som Eftermarknadsansvarig deltar du vid garantibesiktningar och besöker byggplatser och kunder.

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av att:

- Teckna avtal med entreprenörer i olika geografiska områden gällande eftermarknadsarbete
samt följa upp arbetets kvalitet
- Vara support till byggledare och reklamationsavdelning i eftermarknadsfrågor
- Vara support till säljkår och kunder i eftermarknadsfrågor
- Utveckla och förbättra reklamationsmodulen i vårt affärssystem
- Hantera försäkringsfrågor samt ha juridisk kontakt vid behov
- Ansvara för felanmälningar och följa upp dessa

Du rapporterar till vår Entreprenadchef.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker har tidigare erfarenhet av att hantera serviceärenden och då gärna i en ledande befattning där du kommit i kontakt med avtal och konsumenttjänstlagen. Du är van vid att handlägga byggprojekt och har du tidigare arbetat med inköp och reklamationer är det meriterande. Som Eftermarknadsansvarig ser vi att du har som lägst en gymnasieexamen och det är starkt meriterande om du har någon form av byggnadsteknisk eller byggjuridisk bakgrund. Om du saknar en byggnadsteknisk utbildning så vill vi att du har minst fem års motsvarande yrkeserfarenhet från byggbranschen där du skaffat dig fackkunskaper.

Du har god datorvana, goda kunskaper i Officepaketet och erfarenhet från någon typ av affärssystem. Vi använder Jeeves. Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i såväl tal som skrift.
Som Eftermarknadsansvarig har du erfarenhet av affärsmässiga kundkontakter och stort intresse i att bygga relationer och nätverk. Då du till viss del kommer att behöva ta dig till byggarbetsplatser, kunder och entreprenörer behöver du ha B-körkort.

Vi lägger särskild vikt vid dina personliga egenskaper. Du har ett starkt kundfokus och uppträder på ett professionellt sätt, samtidigt som du är resultatorienterad och tycker att det är viktigt att nå uppsatta mål i rätt tid. Vidare är du socialt kompetent, kreativ och förändringsbenägen. Rollen kräver att du är strukturerad, van att självständigt ta beslut och att du är bra på att hantera relationer och bygga nätverk.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning och du kommer att tillhöra vår entreprenadavdelning. Arbetstiden är förlagd till dagtid och tjänsten är på heltid. Placeringsort är Bromölla och vi ser gärna att du har max 40 minuters pendling. 

Vi tar emot din ansökan via www.wikan.se. Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2019-09-26. Tillsättning sker snarast möjligt efter överenskommelse.

Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist på tel. 044-590 65 12.

Välkommen med din ansökan!


Om LB-Hus

LB-Hus är en av landets ledande husleverantörer av nyckelfärdiga småhus och en del av koncernen Svensk Husproduktion. LB-Hus grundades år 1957 av Lennart Bengtsson i skånska Bromölla och sedan dess har mer än 43 000 hem levererats, under drygt 60 år på den svenska småhusmarknaden. Med huvudkontor i Bromölla och säljkontor från Umeå i norr till Landskrona i söder finns LB-Hus representerade över hela landet. Genom våra husserier erbjuder vi färdigpaketerade huskollektioner med segmentets högsta standard – och generösa ändringsmöjligheter inom givna ramar. Tack vare hög grad av standardisering, aktiv produktutveckling och stor prismedvetenhet – ger vi våra kunder Mest hus för pengarna. Vår husfabrik är en av landets mest moderna med en total produktionskapacitet om drygt 800 hus per år. Vardagen i den högteknologiska fabriken speglar vår värdegrund. Vi gör kontinuerligt investeringar som ökar graden av industriellt byggande och tar nya vägar för att ständigt utvecklas inom standardisering, arbetssätt och automation.