2023-02-14 10:55Nyheter

Vi söker byggledare till flera regioner

Husmontering av ett LB Optimal 113 i Sölvesborg.Husmontering av ett LB Optimal 113 i Sölvesborg.

Vill du bli en del i ett framgångsrikt och utvecklingsinriktat bolag? Just nu söker vi Byggledare till region Örebro samt region Göteborg.

Som Byggledare på LB-Hus erbjuds du ett varierat arbete med stor flexibilitet och frihet under ansvar. I rollen planerar du och lägger själv upp dina arbetsveckor. Du blir en del av ett erfaret team med god sammanhållning och kul på jobbet! Hos oss blir du även en del i en väl fungerande organisation med etablerade processer och en produkt med hög kvalitet.

Läs mer om tjänsterna via länkarna nedan:

Byggledare region Örebro

Byggledare region Göteborg

 Om LB-Hus

LB-Hus är en av landets ledande husleverantörer av nyckelfärdiga småhus och en del av koncernen Svensk Husproduktion. LB-Hus grundades år 1957 av Lennart Bengtsson i skånska Bromölla och sedan dess har mer än 43 000 hem levererats, under drygt 60 år på den svenska småhusmarknaden. Med huvudkontor i Bromölla och säljkontor från Umeå i norr till Landskrona i söder finns LB-Hus representerade över hela landet. Genom våra husserier erbjuder vi färdigpaketerade huskollektioner med segmentets högsta standard – och generösa ändringsmöjligheter inom givna ramar. Tack vare hög grad av standardisering, aktiv produktutveckling och stor prismedvetenhet – ger vi våra kunder Mest hus för pengarna. Vår husfabrik är en av landets mest moderna med en total produktionskapacitet om drygt 800 hus per år. Vardagen i den högteknologiska fabriken speglar vår värdegrund. Vi gör kontinuerligt investeringar som ökar graden av industriellt byggande och tar nya vägar för att ständigt utvecklas inom standardisering, arbetssätt och automation.