2022-02-23 12:16Pressmeddelande

Välkommen till årets pressfrukost på residenset

Länsstyrelsen Blekinge hälsar media välkommen till pressfrukost onsdagen den 2 mars 2022 kl. 8.30-9.30 på residenset, Vallgatan 2 i Karlskrona.

Landshövding Ulrica Messing och länsråd Helena Morgonsköld bjuder in till samtal och berättar om länsstyrelsens arbete under 2022. Ulrica Messing kommer också ge en bild av sina 150 första dagar som Blekinges landshövding. 

Vi träffas under lediga former där länsledningen presenterar aktuell information varvat med frågor och diskussion. Efter pressfrukosten finns möjlighet till enskilda intervjuer.

Landshövdingen bjuder på kaffe och fralla.

Anmäl dig senast tisdagen den 1 mars kl. 12.00 till presskommunikatör Petra Sapic, e-post: petra.sapic@lansstyrelsen.se 

Hjärtligt välkommen!


Om Länsstyrelsen Blekinge

Länsstyrelsen är regeringens företrädare i länet och hanterar många olika frågor: miljöskydd, naturvård, planering och bostadsbyggande, djurskydd, energi och klimat, kulturmiljö, krishantering, fiske och landsbygdsutveckling. Ingen annan myndighet har ett så brett arbetsområde. Blekinge är en del av en expansiv Östersjöregion och vi har en högskola med inriktning mot hållbar utveckling. I Blekinge har vi havet och skärgården alldeles intill knuten. Länsstyrelsens vision är att vi ska bidra till att utveckla Blekinge på ett hållbart sätt.


Kontaktpersoner

Petra Sapic
Kommunikatör
Petra Sapic