2019-11-07 15:54Pressmeddelande

Pressinbjudan - Mjällby AIF:s framgång firas på residenset

Landshövding Sten Nordin bjuder in Mjällby AIF för att fira lagets kliv upp i fotbollsallsvenskan 2020. Media är välkomna till mottagningen på residenset kl. 15.00 tisdagen den 12 november.

Mjällby AIF:s framgångsrika spel tog dem hela vägen från superettan tillbaka till allsvenskan. Jublet över avancemanget blev så klart stort. Det betyder mycket för Blekinge att länet åter har ett lag i högsta serien när fotbollsallsvenskan 2020 kickar igång.

Landshövding Sten Nordin vill uppmärksamma lagets fina prestation. Det gör han genom att bjuda in Mjällby AIF till residenset för att hylla och fira laget.

Media hälsas välkommen till landshövdingens mottagning för Mjällby AIF på residenset.

Datum: tisdag den 12 november 2019.
Tid: kl. 15.00
Plats: Residenset, Vallgatan 2, Karlskrona.

Anmäl gärna ert deltagande till kommunikatör Petras Sapic:
petra.sapic@lansstyrelsen.se  telefon: 010-224 02 45.


Om Länsstyrelsen Blekinge

Länsstyrelsen är regeringens företrädare i länet och hanterar många olika frågor: miljöskydd, naturvård, planering och bostadsbyggande, djurskydd, energi och klimat, kulturmiljö, krishantering, fiske och landsbygdsutveckling. Ingen annan myndighet har ett så brett arbetsområde. Blekinge är en del av en expansiv Östersjöregion och vi har en högskola med inriktning mot hållbar utveckling. I Blekinge har vi havet och skärgården alldeles intill knuten. Länsstyrelsens vision är att vi ska bidra till att utveckla Blekinge på ett hållbart sätt.