2016-04-15 10:50Pressmeddelande

​Landshövding Berit Andnor Bylunds agenda veckorna 16–18

Torsdag och fredag 21–23 aprilLandshövdingen deltar som Sveriges representant i Eastr (European association of state territorial representatives) i 's-Hertogenbosch, Nederländerna.Onsdag 27 aprilIntegrationsrådet sammanträder i Karlshamn.Fredag 29 aprilLandshövdingen deltar i uppvaktningen av H.M. Konung Carl XVI Gustaf på hans 70-års dag, Nordiska museet.Måndag 2 majParlamentariska landsbygdskommittén bjuder in till dialogmöte om landsbygdernas utveckling, Länsstyrelsen Karlskrona.Möte om Karl

Torsdag och fredag 21–23 april
Landshövdingen deltar som Sveriges representant i Eastr (European association of state territorial representatives) i 's-Hertogenbosch, Nederländerna.

Onsdag 27 april
Integrationsrådet sammanträder i Karlshamn.

Fredag 29 april
Landshövdingen deltar i uppvaktningen av H.M. Konung Carl XVI Gustaf på hans 70-års dag, Nordiska museet.

Måndag 2 maj
Parlamentariska landsbygdskommittén bjuder in till dialogmöte om landsbygdernas utveckling, Länsstyrelsen Karlskrona.

Möte om Karlskrona kommuns näringslivsstrategi, Marinmuseum Karlskrona.

Länsstyrelsen är regeringens företrädare i länet och hanterar många olika frågor. Ingen annan myndighet har ett så brett arbetsområde. Vår vision är att vi ska bidra till att utveckla Blekinge på ett hållbart sätt.

Skeppsbrokajen 4
371 86 Karlskrona
Växel 010-224 00 00
blekinge@lansstyrelsen.se


Om Länsstyrelsen Blekinge

Länsstyrelsen är regeringens företrädare i länet och hanterar många olika frågor: miljöskydd, naturvård, planering och bostadsbyggande, djurskydd, energi och klimat, kulturmiljö, krishantering, fiske och landsbygdsutveckling. Ingen annan myndighet har ett så brett arbetsområde. Blekinge är en del av en expansiv Östersjöregion och vi har en högskola med inriktning mot hållbar utveckling. I Blekinge har vi havet och skärgården alldeles intill knuten. Länsstyrelsens vision är att vi ska bidra till att utveckla Blekinge på ett hållbart sätt.