2015-08-24 10:04Pressmeddelande

​Tio år med Let’s dance och Kulturama!

null

Det är i år 10 år sedan TV4s succéprogram började rulla. Och inte nog med att Tobias och Helena firar tio år i tv-rutan, de krossade också tidigare års tittarsiffror med sina drygt två miljoner tittare per program!

Samtidigt som Let’s Dance-succéen fortsätter så fortsätter även Tobias och Helenas succé på Kulturama. Det är nämligen också tio år sedan de ständigt återkommande proffspartnerna Tobias Wallin och Helena Fransson började undervisa på Kulturama, då med en klass.

I dag har de sju olika klasser plus ett stort antal workshops för såväl dansvana som nybörjare. Med sitt fokus på Let’s Dance-danserna anpassade till socialdans så har dansklasserna blivit omåttligt populära. Högt tempo och skön musik i kombination med två inspirerande och personliga dansinstruktörer.

I och med Let’s dance 10-års jubileum firar Tobias, Helena och Kulturama de tio succéartade åren i Sjöstaden med att erbjuda 25% partnerrabatt på nybörjarklasserna.

Tobias Wallin har deltagit i Let’s Dance sedan starten 2006. Han har endast en missad säsong och har stått i final med bl a Laila Bagge och Claudia Galli. Nu senast (2015) dansade han med Nanne Grönwall och med Laila Bagge i jubileumssäsongen.

Helena Fransson har även hon deltagit i Let’s Dance sedan starten 2006. Fem säsonger som dansare för att 2012 byta jobb till kostymör för de senaste fyra åren. I jubileumssäsongen stod hon i final med Morgan Alling.

För mer information, kontakta 
Barbro Hagström, kursansvarig
barbro.hagstrom@kulturama.se
010-157 63 65

Fler kontaktpersoner hittar du här: www.kulturama.se/kurser

Kulturama – Sveriges största center för estetiska utbildningar

Kulturama har funnits i drygt 30 år och består av fyra delar: Kulturama Grundskola, Kulturama Gymnasium, Kulturama Utbildningar och Kulturama Kurser. Kulturama erbjuder kurser och utbildningar inom dans, musikal, teater, sång, opera, musik, musikproduktion, foto, film och konst & design.

Huvuddelen av verksamheten är samlad i Kulturamahuset i Hammarby Sjöstad i Stockholm.

Kulturama är en egen enhet inom studieförbundet Medborgarskolan i Stockholm.


Om Kulturama

Kulturama har funnits i drygt 40 år och består av fyra delar: Kulturama Grundskolor, Kulturama Gymnasium, Kulturama Konst- och kulturutbildningar och Kulturama Kurser. Kulturama erbjuder kurser och utbildningar inom dans, musikal, teater, sång, opera, musik, musikproduktion, foto, film och konst & design. Huvuddelen av verksamheten är samlad i Kulturamahuset i Hammarby Sjöstad i Stockholm. Kulturama är en egen enhet inom studieförbundet Medborgarskolan i Stockholm.


Kontaktpersoner

Johan Adler
Skolchef
Johan Adler
Fredrik Engström
Utvecklingschef Kulturama
Fredrik Engström