Konsthallen


Pressrum

Om Konsthallen

Konsthallen på Kungliga Djurgården i Stockholm är restaurang, butik och bageri samlat under ett och samma tak. I en historisk omgivning gör Konsthallen entré i en samtida miljö på ett avskalat och personligt sätt och är även en plats där man upplever förändelig nutida konst. 

 

Konsthallens restaurang serverar skaldjur med ett unikt utbud av viner. Butiken, som är den första av sitt slag på Djurgården, erbjuder ett noga utvalt utbud av ekologiska speceriprodukter, bageriets bröd och bullar, frukost och lunch.

Konsthallen, som drivs av Cirkus Venues invigdes sista augusti i år med vernissage av grupputställningen Current Forms #1 kurerad av Slobodan Zivic. I mitten av oktober har Current Forms #2 premiär med nya konstverk och installationer. Cirkus Venues vision med Konsthallen är att skapa ett nytt gastronomiskt och konstnärligt nav i Stockholm.

“Jag är så trött på alla koncept – vi vill käka gott, dricka ännu bättre och förlusta oss med hjälp av konst och musik”, berättar Ingmari Pagenkemper, vd och konstnärlig ledare för Cirkus Venues i SvD Perfect Guide (24/9 2022).

 

Kontaktpersoner

Marketing & PR Manager
Anna Rosdahl
Cirkus Venues
Extern kommunikatör
Karin Bernhardsson
Seth & Östen

@konsthallen.sthlm