2022-05-11 07:29Pressmeddelande

Magnus Noppa vinner SLAOs ärofyllda pris Årets Skidinspiratör 2022

Magnus Noppa, Marknadschef på Kläppen Ski ResortMagnus Noppa, Marknadschef på Kläppen Ski Resort

Svenska Skidanläggningars Organisation, SLAO, delar årligen ut pris till skidanläggningar, individer eller initiativ som lyfter branschen och inspirerar till snöglädje. En av de som juryn tycker har gjort just det är Kläppens marknadschef Magnus Noppa. 

Utmärkelsen Årets Skidinspiratör delades ut i samband med SLAO-dagarna 9-10 maj på Skogshem och Wijk, Lidingö. Kläppens marknadschef, Magnus Noppa, var en av de nominerade. Efter en nervkittlande afton stod det klart att han, tack vare sin brinnande passion för snowboardåkning och vintersport, tar hem utmärkelsen Årets Skidinspiratör 2022.

Juryns motivering: "Som en brädsportens bultande hjärta påminner Magnus Noppa oss – varje dag – om vad som sätter guldkant på livet. Från Kläppen sprider han snöglädje och sköna svängar med en smittande positivism, oavsett väder och dagsform. I en tid när mycket är yta förmår han vara genuint personlig och dialogen han för i sociala medier tar han med sig ut på berget, i mötet med gäster. Noppa har länge varit en stark kraft inom snowboard och utförsåkning i allmänhet, en sann skidinspiratör som får oss att längta efter snö."

- Jag är väldigt tacksam över att man ser och uppskattar det vi gör för att inspirera gäster att besöka Sälenfjällen och Dalarna året runt. Allt vi skapar och delar med oss av spegla verkligheten, samtidigt som det finns mycket hjärta och personlig touch. Det är fantastiskt att tilldelas utmärkelsen Årets Skidinspiratör, säger Magnus Noppa.


Om Kläppen Ski Resort

Kläppen Ski Resort ligger i Sälen och är Sveriges sjätte största skidanläggning med 37 nedfarter i alla väderstreck. Kläppen är känt för sin höga kvalitet på snön samt den prisade snowparken som blivit utnämnd till landets bästa nio år i rad. Hela familjen har sin egen skidåkning på Kläppen, från den lilla knatten till mamma, pappa, mormor, morfar till tonåringen som vill utvecklas på skidor eller bräda.