2014-11-13 09:04Pressmeddelande

Kläppenguiden med allt du behöver veta före och under resan

null

I Kläppenguiden för Ipad vill vi att våra gäster ska komma oss riktigt nära och vi har samlat härlig inspiration och blandat med praktisk fakta. Det gör att Kläppenguiden är bra att ha till hands både innan resan, men även på plats. Här presenterar vi våra nya krögare som byggt om hela Wärdshuset för att i vinter presentera Karelius Kött & Chark, som baserar sitt utbud på lokalproducerade råvaror. För övrigt kan vi berätta att vi byggt om på Kläppentorget och skapat ett hemtrevligt Välkomstcenter, byggt bort köerna i skidhyran och skapat roliga skogsbanor till barnen.

Det mesta berättar vi om i Kläppenguiden. Trevlig läsning.

Läs vår guide på ISSUU (funkar även i din smartphone):
Svensk version >>
Engelsk version >>
Dansk version >>

Eller ladda hem den till din iPad:
https://itunes.apple.com/klappenguiden/

Kläppen Ski Resort en privatägd skidanläggning i Sälen området. Skidsystemet är uppbyggt kring ett berg med nedfarter i alla väderstreck. Anläggningen ligger inbäddad i skog vilket skyddar mot vind och gör att snön ligger kvar längre i pisterna. Kläppen bjuder på varierad skidåkning för alla smaker och för både stora och små.


Om Kläppen Ski Resort

Kläppen Ski Resort ligger i Sälen och är Sveriges sjätte största skidanläggning med 34 nedfarter i alla väderstreck. Kläppen är känd för sin höga kvalitet på snön samt den prisade snowparken som blivit utnämnd till landets bästa nio år i rad. Hela familjen har sin egen skidåkning på Kläppen, från den lilla knatten till mamma, pappa, mormor, morfar till tonåringen som vill utvecklas på skidor eller bräda.