2023-05-25 08:34Pressmeddelande

Kläppen Ski Resort utökar sommarens familjeupplevelse

Röda hotell Kuribits står vid en grön gräsmatta och akviteterHotell Kurbits på Tranantorget där sommarens nyheter kommer byggas

Kläppen Ski Resort presenterar en ny äventyrsgolfbana i fjällmiljö och lanserar Kläppenpasset som ger tillgång till nästan alla Kläppens aktiviteter. En ny fantasirik lekplats byggs också för att göra anläggningen ännu mer attraktiv för semestrande familjer.

Efter en rekordsäsong i vinter siktar nu Kläppen på nästa årstid. Denna sommar bjuder Kläppen in äventyrslystna besökare att njuta av den helt nya äventyrsgolfbanan med 12 hål, vilket kommer bli ett roligt tillskott till alla fantastiska aktiviteter som redan finns där. Dessutom introducerar man Kläppenpasset som ger tillgång till nästan hela anläggningens utbud av spännande aktiviteter.

Äventyrsgolf med 12 hål: En Härlig Sommarutflykt

Kläppen Ski Resort presenterar stolt en äventyrsgolfbana med 12 hål, ett spännande tillskott till sitt redan breda utbud av aktiviteter. Belägen mitt i Kläppens fantastiska naturlandskap erbjuder denna vackert utformade bana en perfekt kombination av avkoppling och utmaning för familjer och vänner. Alla banans 12 hål är inspirerade av Kläppen och besökare kan testa sina färdigheter och njuta av en vänlig tävling när de tar sig igenom kreativt designade hål, var och ett med sina unika hinder och överraskningar.

Kläppenpasset: Nyckeln till sommarens äventyr

För att kunna erbjuda sina gäster en så bra upplevelse som möjligt introducerar nu Kläppen Ski Resort ett helt nytt aktivitetspass. Kläppenpasset ger gäster tillgång till ett brett utbud av aktiviteter för hela familjen under hela sin vistelse. Från Äventyrsgolf till kanottur, diskgolf och mycket mer.

Kläppenpasset erbjuder otroligt värde och bekvämlighet, det kommer göra det enkelt för våra gäster att smidigt få tillgång till alla aktiviteter här på Kläppen och skapa en prisvärd, smidig och oförglömlig fjällsemester för familjen – Gustav Eriksson VD

Ny Lekplats för alla små och stora barn

Kläppen Ski Resort fortsätter satsa på barnfamiljer med en ny spännande lekplats framför värmestugan. Lekplatsen kommer bestå av åtta fantasirikt designade konstruktioner som tillsammans skapar en plats som bjuder in till långa stunder av lek. I samband med detta kommer man flytta och rusta upp den gamla lekplatsen som får ett nytt hem på  Kläppen Camping.

Tranantorget: Sommaren samlingsplats

En stor satsning denna sommar är att göra Tranantorget till en tydlig samlingsplats, förutom att göra området finare och mer attraktivt så kommer även restaurang Halster med sin nya stora veranda ha öppet för lunch och middag. Det kommer även gå dagliga transporter mellan Kläppen Camping och Tranantorget för att alla enkelt ska kunna ta del hela utbudet på hela Kläppen Ski Resort.

Öppning den 19 juni

Kläppen Ski Resort kommer slå upp portarna för sin sommarsäsong den 19 juni och välkomnar alla semesterfirare med öppna armar.

När vi slår ihop sommarens nyheter med alla aktiviteter som vi redan har här på Kläppen så känner vi att vi verkligen har något för alla även under sommartid. Nu hoppas vi på en fantastiskt fin sommar och ser fram emot att skapa minnesvärda sommarupplevelser tillsammans med våra gäster. Gustav Eriksson VD


Ämnen: Sommar

Om Kläppen Ski Resort

Kläppen Ski Resort ligger i Sälenfjällen och är Sveriges största familjeägda skidanläggning med 38 nedfarter, 21 liftar och 37 kilometer längdskidspår. Kläppen satsar stort på sommaren, här finns en 18 håls Diskgolfsbana, 12 håls Äventyrsgolfbana, Kanotuthyrning och mycket mer. Här ligger även Kläppen Arena som är en unik barmarksarena med en uppblåsbara landningskudden (airbag).