2020-03-28 11:27Pressmeddelande

Kära Kläppengäst

SnöhjärtaSnöhjärta

Kära Kläppengäst
För oss är det viktigt att ta hand om våra gäster och vår personal. Vi följer alla råd och riktlinjer från myndigheterna i minsta detalj. Vi har vidtagit flera åtgärder för att minska risken för spridning av COVID-19-viruset i hela anläggningen. Läs mer på klappen.se

I detta läge är det viktigt att vi alla lyssnar på myndigheternas riktlinjer. För att göra detta möjligt för dig som gäst kan du från och med nu avboka eller omboka din vistelse hos oss, så som: logibokning, skidhyra, skidskola, Skipass mm utan extra kostnad eller avgifter. Vi vill inte att du som gäst ska känna dig låst i att inte kunna göra en av eller ombokning. 

Denna åtgärd vidtas för att förhindra spridning av COVID-19-viruset och stödja de åtgärder som regeringen samt Folkhälsomyndigheten har vidtagit senast igår fredagen den 27/3.

Du med ankomstdag idag 28/3 fram till och med 13/4 2020 har rätt att boka av din resa eller boka om till nästa säsong. Kläppens bokning håller öppet för att ta emot dina frågor. Vi har gjort ett webbformulär som gör det enkelt för dig som gäst att av eller omboka din vistelse. Hoppas att ni har förståelse för att vi har högtryck på telefon och mail just nu. Vi jobbar så snabbt vi kan för att återkomma till er.

Det är viktigt ur ett folkhälsoperspektiv att röra på sig men det viktigaste just nu är att agera rätt och ansvarsfullt. Ta hand om varandra.
Känner du dig förkyld eller har symptom, eller någon i resesällskapet är sjuk stannar ni alla hemma.

/Gustav Eriksson med familj och personal


Om Kläppen Ski Resort

Kläppen Ski Resort ligger i Sälen och är Sveriges sjätte största skidanläggning med 34 nedfarter i alla väderstreck. Kläppen är känd för sin höga kvalitet på snön samt den prisade snowparken som blivit utnämnd till landets bästa nio år i rad. Hela familjen har sin egen skidåkning på Kläppen, från den lilla knatten till mamma, pappa, mormor, morfar till tonåringen som vill utvecklas på skidor eller bräda.