2021-12-09 09:01Pressmeddelande

BRF Tranantorget - nytt samarbete mellan Fiskarheden och Kläppen

Planskiss på det planerade bygget BRF TranantorgetPlanskiss på det planerade bygget BRF Tranantorget

För att möta efterfrågan på bostäder i fjällen har vi nu tillsammans satt spaden i marken och inlett bygget av bostadsrättsföreningen Tranantorget i Kläppen. Det är ett samarbete mellan Fiskarheden och Kläppen, som båda vill expandera och är måna om en långsiktig utveckling i Malung-Sälens kommun. Att vi dessutom är familjeägda och verksamma i närheten av varandra är ytterligare en fördel.

– Kläppen är en fantastisk anläggning som också har ett stort hjärta för det lokala. Våra kompetenser och erfarenheter kompletterar varandra, och att driva projektet tillsammans är både kul och gör oss till starka och trygga partners, säger Magnus Larsson, VD på Fiskarheden.

– Ett attraktivt boende i direkt anslutning till våra skidbackar och gondolen är precis vad gästerna efterfrågar, säger Gustav Eriksson, VD på Kläppen Ski Resort. Vi är två starka familjeföretag som drivs av att utveckling och genom samarbetet med Fiskarhedens Fastigheter kan vi bättre möta den stora efterfrågan på bostäder.

Projektet består av 47 bostadsrätter med bästa läge intill Hotell Kurbits på Tranantorget centralt i Kläppens skidanläggning med ski in/out alldeles intill knuten. Lägenheterna har en rymlig och öppen planlösning och dessutom finns möjlighet att köpa bostaden med både möbler och övrig inredning.

– Det ska vara ett smidigt och enkelt ägande både för den som ser det som en investering och vill hyra ut, alternativt nyttja bostaden själv, berättar Gustav Eriksson. Redan nästa år beräknas byggnaderna stå klara för att välkomna julgästerna i Kläppen.

För mer information kontakta:
Louise Iversen, Fiskarhedens Fastigheter AB.
Tel: 076-006 36 96. Epost: louise.iversen@fiskarheden.se


Om Kläppen Ski Resort

Kläppen Ski Resort ligger i Sälen och är med sina 37 nedfarter Sveriges största familjeägda skidanläggning och den sjätte största i landet. Anläggningen drivs med passion och kännetecknas av en stark sammanhållning med en hög servicegrad och stort engagemang. Anläggningen är känd för att vara familjeanpassad, samtidigt som snowboard- och freeskiinglandslagen regelbundet tränar i Kläppen Snowpark som blivit utnämnd till landets bästa park nio år i rad.